Zoek problemen die zijn opgelost in de nieuwste releases van Dreamweaver CC - versie 19.0.1 en versie 19.0.

Januari 2019-release (versie 19.0.1)

• Op mac OS verbruikt het knooppuntproces bij het starten van Dreamweaver 100% CPU.
  • ESLinting geeft de foutmeldingen variabele/object niet gedefinieerd weer voor browser- en JQuery-objecten, zoals document, venster, $() enzovoort.
  • ESLinting geeft de foutmeldingen definitie van de regel niet gevonden weer voor bepaalde lintregels, zoals 'for-direction', 'getter-return' enz., wanneer u een .eslintrc.js-bestand maakt vanuit Site-opmaak.

Oktober 2018-release (versie 19.0)

Verbeterde stabiliteit en veiligheid

• [Alleen Win] Dreamweaver loopt telkens vast bij het opstarten.
  • [Alleen Win] De Dreamweaver-app blijft voor onbepaalde tijd hangen bij het opstarten.
  • [Alleen Mac] Dreamweaver loopt vast tijdens het openen van een nieuw JavaScript-bestand terwijl er momenteel aan een JavaScript-bestand wordt gewerkt.
  • Node.js is door een interne audit als onveilig gemarkeerd.
  • OpenSSL 1.0.2k verzonden met Dreamweaver heeft beveiligingsrisico's.
  • De versie van zlib.dll die wordt meegeleverd met Dreamweaver is onbekend en heeft beveiligingsrisico's.

Codeweergave

• Afbeeldingen en kleurvoorbeelden in de codeweergave kunnen niet worden uitgeschakeld in Dreamweaver zonder brackets.json te bewerken.
  • Automatisch invoegen van aanhalingstekens en accolades kan niet worden uitgeschakeld in Dreamweaver zonder brackets.json te bewerken.
  • Beschadigde items worden weergegeven voor het vervolgkeuzemenu Lettergrootte-eenheden in Eigenschappencontrole voor een Bootstrap-document.
  • Kan geselecteerde tekst niet slepen en neerzetten binnen de codeweergave wanneer de selectie een dubbele punt bevat.
  • $ _SERVER-hints voor matrixelementen worden weergegeven met niet-gerelateerde elementen en het geselecteerde element kan niet worden ingevoegd door op de toets Enter te drukken.
  • Geselecteerd bestandspad voor de functie url( ) in CSS-bestanden is niet tussen aanhalingstekens geplaatst.

Real-time voorvertoning

• Gebruikers kunnen niet overschakelen van Real-time voorvertoning naar Voorvertoning in Browser en primaire en secundaire browsersnelkoppelingen koppelen aan voorbeelddocumenten in de browser.
  • Bij het selecteren van een browser voor real-time voorvertoning geeft de browser de volgende foutmelding weer: "U hebt geprobeerd toegang te krijgen tot een externe HTML-pagina die niet op het apparaat kan worden geopend voor voorvertoning. Open de pagina in Dreamweaver om een ​​voorvertoning van de pagina op het apparaat te bekijken".
  • Real-time voorvertoning stopt af en toe de automatische synchronisatiewijzigingen die worden gemaakt in codeweergave totdat de gebruiker in het browservenster klikt.
  • De sneltoetscombinaties(F12 & Ctrl + F12) voor primaire en secundaire browsers zijn toegewezen aan Real-time voorvertoning, maar ze worden ook vermeld in het submenu Openen in browser.
  • Real-time voorvertoning wordt niet automatisch vernieuwd wanneer een document handmatig naar de testserver wordt verplaatst.
  • Real-time voorvertoning kan niet worden geladen als het document gerelateerde CSS/JS-bestanden met relatieve paden bevat.

Overige

• Liveweergave ondersteunt geen CSS-rasterindelingen.
  • Kan geen zoekopdrachten opslaan of laden in het dialoogvenster Zoeken en vervangen.
  • Kan rapport met zoekresultaten niet opslaan na het uitvoeren van de bewerking Alles zoeken in een site.
  • [Alleen Win] De cursorpositie in de Codeweergave en de cursorpositie in de Ontwerpweergave zijn niet gesynchroniseerd op hogedefinitiebeeldschermen.