Voor verschillende Dreamweaver-functies hebt u een internetverbinding nodig. Als u of uw organisatie een proxyserver gebruikt voor routering van internetverbindingen, moet u serverreferenties voor Dreamweaver opgeven om verbinding te maken met internet.

U kunt de referenties voor de proxyserver opgeven in de Adobe Creative Cloud-bureaubladtoepassing. Wanneer de Creative Cloud desktop-app voor de eerste keer wordt gestart, wordt er gecontroleerd of internetverbindingen via een proxyserver worden gerouteerd. Wanneer er een proxyserver is ingesteld, wordt u gevraagd de referenties op te geven. Als de proxyserver pas is ingesteld nadat de Creative Cloud desktop-app is geïnstalleerd, wordt de proxyserver nog steeds automatisch gedetecteerd en wordt u ook gevraagd uw referenties op te geven:

De proxyserverinstellingen in de Adobe Creative Cloud desktop-app
De proxyserverinstellingen in de Adobe Creative Cloud desktop-app

Wanneer vanuit Dreamweaver een aanvraag voor een internetverbinding wordt verzonden, worden de referenties die zijn ingesteld en opslagen in de Creative Cloud desktop-app herkend en gebruikt om verbinding te maken met internet.

Als u een zakelijke klant bent en de installatie niet de Creative Cloud desktop-app bevat, wordt u in Dreamweaver gevraagd de aanmeldgegevens voor de proxyserver op te geven:

Proxyserverinstellingen die moeten worden opgegeven in Dreamweaver
Proxyserverinstellingen die moeten worden opgegeven in Dreamweaver

Opmerking:

neem contact op met uw systeembeheerder als u hulp nodig hebt met de referenties voor de proxyserver.