Fungerer Adobe-applikasjoner på Windows-datamaskiner som bruker ARM-prosessorer?

Adobe jobber aktivt med å bygge applikasjoner som kjører på Windows-datamaskiner med ARM-arkitekturbaserte prosessorer.

Støttes Adobe-applikasjoner på Windows-datamaskiner som bruker ARM-prosessorer?

Lightroom (versjon 4.1 og nyere) og Photoshop (versjon 22.4 og nyere) kjører direkte på Windows-datamaskiner som bruker ARM-prosessorer. Vi tester og optimaliserer andre applikasjoner for disse nye prosessorene.

Når planlegger Adobe å gi ut applikasjoner for ARM-enheter?

Lightroom og Photoshop kjører direkte på Windows-enheter med ARM-prosessorer. Vi jobber for å sikre at de andre applikasjonene våre kjører på disse datamaskinene, men har ikke utgivelsesdatoer for alle applikasjonene våre ennå.

Vi oppdaterer dette dokumentet når mer informasjon er tilgjengelig.

Vil Adobe fortsette å støtte Windows-datamaskiner med Intel- eller AMD-prosessorer?

Ja. Vi har ingen planer om å stoppe støtte for Intel- eller AMD-baserte systemer.

Spør fellesskapet

Spør fellesskapet

Har du spørsmål?  Du kan legge ut spørsmål og få svar fra eksperter i fellesskapsforumet vårt for nedlasting og installering. I fellesskapet kan du fritt stille spørsmål, dele og lære av kolleger i bransjen.