Løs tilkoblingsproblemer for Adobe-apper

Klarer du ikke å laste ned Adobe-apper på grunn av problemer med Internett-tilkoblinger som ingen tilkobling, begrenset tilkobling eller ikke har tilgang til nettverksstasjoner? Finn ut hvordan du løser slike problemer.

Når du laster ned Creative Cloud-skrivebordsappen, kan det hende du får en feil som indikerer at du har tilkoblings- eller stabilitetsproblemer. Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt.

Du trenger en Internett-tilkobling for å laste ned og oppdatere apper. Kontroller at du kan koble til Internett, og klikk på Prøv på nytt.

Programvarebrannmurer begrenser tilgangen til datamaskinen. Enkelte programvarebrannmurer varsler deg når et program forsøker å koble til Internett. Brukere har rapportert forekomster der innstillinger for programvare-/maskinvarebrannmur har ført til at det har oppstått nedlastingsfeil. Den vanligste feilen knyttet til dette problemet, er feil 205. Andre feil kan skyldes brannmurens konfigurasjon.

• Gi Creative Cloud-skrivebordsappen tilgang til Internett hvis du blir bedt om det.
  • Hvis du ikke blir varslet, kan du deaktivere programvarebrannmurer midlertidig for å kontrollere om de hindrer tilgang til Internett. Dokumentasjonen for brannmurprogramvaren inneholder hjelp.

Merk:

Hvis du ikke finner dokumentasjon for å deaktivere programvarebrannmuren midlertidig, kan du deaktivere oppstartselementer og -tjenester. Dette bør deaktivere de fleste programvarebrannmurer. Hvis du trenger spesifikke instruksjoner for hvordan du deaktiverer oppstartselementer og -tjenester, velger du operativsystemet ditt fra listen nedenfor:

Deaktiver antivirusprogramvaren midlertidig. Se dokumentasjonen for antivirusprogrammet for å finne ut hvordan du deaktiverer virussøk midlertidig.

Restart your system in Safe Mode with Networking and then try to download the Creative Cloud app.

Routers can have built-in hardware firewall or proxy servers. To determine if a router is preventing the Creative Cloud desktop app from accessing the Internet:

1. Temporarily remove the router from the network.

2. Connect the computer directly to a DSL or cable modem.

If the download proceeds, the router is preventing access.

3. To set up a router to allow access for future downloads, see your router documentation for instructions on setting up port forwarding from the computer. Alternatively, contact your Internet service provider or IT department.

Mange organisasjoner bruker en maskinvarebrannmur og proxy-server som kan hindre programvare i å få tilgang til eksterne servere. En maskinvareløsning gjelder for alle datamaskinene på bedriftsnettverket. De fleste hjemmenettverk bruker ikke maskinvarebrannmurer eller proxy-teknologi.

• Ta kontakt med bedriftens IT-avdeling for å innhente informasjon om brannmur og proxy-server.
  • Konfigurer nettleseren med proxy- eller brannmurinformasjonen.
  • Konfigurer bedriftsbrannmuren til å omgå serverne. Følgende servere brukes:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80

Check if your computer has trouble connecting to Adobe's activation servers. For more information on troubleshooting activation server issues, see Resolve connection errors.

Hvis du er tilkoblet via WiFi, kan du prøve en kablet forbindelse. Hvis du er tilkoblet via en kablet tilkobling, kan du prøve en annen kabel.