Du kan spara och få åtkomst till Dropbox-filer när du arbetar i Acrobat eller Acrobat Reader på din dator.

Lägga till ditt Dropbox-konto och få åtkomst till filer

1. Välj Hem > Lägg till konto och klicka på knappen Lägg till för Dropbox.

Dialogrutan Logga in visas.

Logga in på Dropbox
  2. Skriv e-postadress och lösenord för Dropbox-kontot och klicka på Logga in.

3. Klicka på Tillåt i bekräftelsedialogrutan.

Bekräftelse för att lägga till Dropbox-konto i Acrobat eller Reader

Kontot läggs till i den vänstra rutan under avsnittet Filer. En lista över filer/mappar visas. Alla åtgärder som är specifika för den valda filtypen finns tillgängliga i den högra kontextrutan och via en anpassad Öppna/Spara-dialogruta.

Dina Dropbox-filer i hemvyn

Obs!

Kommandon för sökning, sortering och filtrering kan inte användas i hemvyn för Dropbox-filer än.

Ta bort ditt Dropbox-konto

1. Klicka på ikonen Redigera/Penna bredvid Filer i hemvyn.

Redigera-knapp för onlinekonton
  2. Klicka på kryssikonen bredvid det konto du vill ta bort och klicka sedan på Klart bredvid Filer.

Alternativen Kryssa och Klar för att ta bort konto