Du kan enkelt lagra och öppna filer från fillagringskontot för konsument- och företagsfiler på OneDrive medan du arbetar i Acrobat eller Acrobat Reader på datorn.

Lägga till ditt OneDrive-konto och få åtkomst till filer

1. Välj Hem > Lägg till konto och klicka på knappen Lägg till för OneDrive. (Du kan även lägga till ett konto från Öppna/Spara-dialogrutan.)

Dialogrutan Logga in visas.

Logga in på OneDrive
  2. Skriv e-postadressen för OneDrive-kontot och klicka på Fortsätt.

3. Du kan uppmanas att välja kontotyp, privat eller företag. Klicka på lämplig knapp.

Välj kontotypen för OneDrive
  4. Ange ditt lösenord och klicka sedan på Logga in.

Dialogrutan för OneDrive-inloggning
  5. Klicka på Ja i bekräftelsedialogrutan.

Sista bekräftelsedialogrutan

Kontot läggs till i den vänstra rutan under avsnittet Filer. En lista över filer/mappar visas. Alla åtgärder som är specifika för den valda filtypen finns tillgängliga i den högra kontextrutan och via en anpassad Öppna/Spara-dialogruta.

Dina OneDrive-filer i hemvyn

Obs!

Kommandon för sökning, sortering och filtrering kan för närvarande inte användas i hemvyn för OneDrive-filer.

Ta bort ditt OneDrive-konto

1. Klicka på ikonen Redigera/Penna bredvid Filer i hemvyn.

Redigera-knapp för onlinekonton
  2. Klicka på kryssikonen bredvid det konto du vill ta bort och klicka sedan på Klart bredvid Filer.

Alternativen Kryssa och Klar för att ta bort konto