Med PDF Shell-komponenten i Acrobat DC och Acrobat Reader DC kan du se miniatyrbilder av PDF-dokument i Windows Utforskaren på 64- och 32-bitarsversioner av Windows. Som standard är funktionen inaktiverad. Du kan aktivera den via Inställningar.

Obs!

I Acrobat XI och Reader XI visas miniatyrbilder av PDF-filerna automatiskt i Windows Utforskaren på 32-bitars Windows-system. Det stöds emellertid inte på Windows 64-bitarssystem.

Steg

1. Öppna Acrobat DC eller Acrobat Reader DC. Välj Inställningar på menyn Redigera.

2. Välj Allmänt i listan Kategorier i dialogrutan Inställningar och markera kryssrutan Aktivera förhandsgranskning av PDF med miniatyrer i Windows Utforskaren.

Aktivera förhandsgranskning av PDF med miniatyrer

Obs!

Om du inte kan se kryssrutan Aktivera förhandsgranskning av PDF med miniatyrer i Windows Utforskaren ska du uppdatera Acrobat DC eller Acrobat Reader DC till den senaste versionen. Välj Hjälp > Leta efter uppdateringar och följ sedan instruktionerna i uppdateringsfönstret när du vill hämta och installera de senaste uppdateringarna automatiskt.

3. Klicka på OK.

4. Vänta i några sekunder när Acrobat DC konfigureras att visa förhandsgranskningar med miniatyrer i Windows Utforskaren.

Obs!

I Acrobat Reader DC visas ett meddelande som frågar om funktionen ska läggas till i den aktuella installationen. Bekräfta genom att klicka på Ja.