Du kan enkelt komma åt och lagra filer via ditt Google Drive-fillagringskonto när du arbetar i Acrobat DC på din dator.

Lägg till ditt Google Drive-konto i Acrobat DC och få tillgång till filerna

1. Välj Hem > Lägg till konto och klicka sedan på knappen Lägg till för Google Drive. Dialogrutan Logga in visas.

a.) Ange Google-kontots e-postadress och klicka på Nästa.

Logga in med ditt Google-konto

b.) Ange kontots lösenord och klicka på Logga in.

Logga in med ditt Google-konto
  2. Klicka på Godkänn i bekräftelsedialogrutan.

Bekräftelse på att lägga till ditt Google Drive-konto i Acrobat

Kontot läggs till i den vänstra rutan under avsnittet Filer och listan över filer/mappar visas i den högra rutan. Nu är alla åtgärder som är specifika för den valda filtypen tillgängliga här och via en anpassad Öppna/Spara-dialogruta.

Dina Google Drive-filer i hemvyn

Ta bort ditt Google Drive-konto från Acrobat DC

1. Klicka på ikonen Redigera/Penna bredvid Filer i hemvyn.

Redigera-knapp för onlinekonton
  2. Klicka på kryssikonen bredvid det konto som du vill ta bort, och klicka sedan på Ta bort i bekräftelsedialogrutan.

Klicka på kryssikonen för att ta bort kontot