Du kan enkelt lagra och öppna filer från fillagringskontot för konsument- och företagsfiler på Box medan du arbetar i Acrobat eller Acrobat Reader på datorn.

Lägga till ditt Box-konto och få åtkomst till filer

1. Välj Hem > Lägg till konto och klicka på knappen Lägg till för Box. (Du kan även lägga till ett konto från Öppna/Spara-dialogrutan.)

Inloggningsdialogrutan visas.

Logga in på OneDrive
  2. Skriv e-postadress och lösenord för Box-kontot och klicka sedan på Godkänn.

3. Klicka i bekräftelsedialogrutan på Bevilja åtkomst till Box.

Bevilja åtkomst till Box

Kontot läggs till i den vänstra rutan under avsnittet Filer. En lista över filer/mappar visas. Alla åtgärder som är specifika för den valda filtypen finns tillgängliga i den högra kontextrutan och via en anpassad Öppna/Spara-dialogruta.

Dina Box-filer i hemvyn

Obs!

Kommandon för sökning, sortering och filtrering kan för närvarande inte användas i hemvyn för Box-filer.

Ta bort ditt Box-konto

1. Klicka på ikonen Redigera/Penna bredvid Filer i hemvyn.

Redigera-knapp för onlinekonton
  2. Klicka på kryssikonen bredvid det konto du vill ta bort och klicka sedan på Klart bredvid Filer.

Alternativen Kryssa och Klar för att ta bort konto