Följ stegen nedan för att komma igång med ditt Adobe InDesign-program.

Så här hämtar och installerar du InDesign

laptop-download

Klicka på Ladda ned InDesign här nedanför för att börja hämta InDesign. Följ instruktionerna på skärmen för att logga in och installera. (Du behöver inte oroa dig ifall du börjar på sidan för den kostnadsfria testversionen. När du loggat in laddar du ned den version du prenumererar på.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du påbörjade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda InDesign?

Du måste logga in regelbundet för att validera din licens – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Inloggning krävs även när InDesign hämtas eller uppdateras. Mer information finns i Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera InDesign på en annan dator?

Du kan installera InDesign och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du inaktivera programmet på en av dina andra datorer. Läs mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Hur får jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.