Under forsøget på at installere en Creative Cloud app, hænger installationen ind i mellem. Du kan stadig bruge Creative Cloud-appen, men installationen fortsætter ikke.

Løsning

Prøv at løse problemet på én af følgende måder.

Kontroller din internetforbindelse

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kræver internetforbindelse til overførsel og opdatering af apps. Kontrollér, om du kan oprette forbindelse til internettet og prøv igen.

Konfiguration af software-firewall

Softwarefirewalls begrænser adgangen til computeren. Nogle softwarefirewalls viser en meddelelse når et program forsøger at få adgang til internettet.

• Hvis du bliver bedt om det, skal du tillade, at Creative Cloud-skrivebordsprogrammet får adgang til internettet.
  • Hvis der ikke vises en meddelelse, skal du deaktivere dine softwarefirewalls midlertidigt for at afgøre om de forhindrer adgang til internettet. Du kan få hjælp i firewallsoftwarens dokumentationen.

Deaktiver antivirussoftware midlertidigt

Deaktiver antivirussoftwaren midlertidigt. I dokumentationen til antivirusprogrammet kan du læse, hvordan du deaktiverer viruskontrollen midlertidigt.

Start systemet i fejlsikret tilstand med netværk

Genstart systemet i fejlsikret tilstand med netværk, og prøv så at downloade Creative Cloud-appen igen.

Kontrollér router-konfigurationen.

Routere kan have en indbygget hardwarefirewall eller indbyggede proxyservere. Sådan kan du finde ud af, om en router forhindrer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i at få adgang til internettet:

1. Fjern routeren fra netværket et stykke tid.
  2. Slut computeren direkte til et DSL- eller kabelmodem. Hvis filoverførslen fortsætter, er det routeren, der forhindrer adgang.
  3. Routerens dokumentation indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer routeren til at give adgang ved kommende filoverførsler ved at omdirigere porten fra computeren. Du kan også kontakte internetudbyderen eller it-afdelingen.

Konfigurer hardwarefirewalls eller proxyservere.

Mange virksomheder bruger en hardwarefirewall og proxyserver, som kan forhindre, at softwaren opretter adgang til en ekstern server. En hardwareløsning vil være gældende for alle computerne på virksomhedens netværk. De fleste hjemmenetværk bruger ikke en hardwarefirewall eller proxyteknologi.

• Kontakt virksomhedens it-afdeling for at få oplysninger om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer din browser vha. oplysningerne om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer virksomhedens firewall til at forbigå serverne. Der oprettes adgang til følgende servere:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80
    • https://ccmdls.adobe.com
    • https://swupmf.adobe.com
    • https://swupdls.adobe.com

Komplicerede forbindelsesproblemer

Kontrollér, om computeren har problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. For yderligere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med aktiveringsservere, se Avanceret fejlfinding for forbindelse.

Prøv et andet link til filoverførsel

Hvis ingen af de ovenstående løsninger løser problemet, kan du prøve at downloade programmet direkte. Indtast dit Adobe-id og din adgangskode for at få adgang til webstedet.