Yritettäessä asentaa Creative Cloud -sovellusta asennus jumiutuu. Voit edelleen käyttää Creative Cloud -työpöytäsovellusta, mutta asennus ei etene.

Ratkaisu

Kokeile seuraavia toimenpiteitä ongelman ratkaisemiseksi.

Tarkista internet-yhteys

Creative Cloud -työpöytäsovellus vaatii Internet-yhteyden sovellusten lataamista ja päivittämistä varten. Tarkista, että pystyt muodostamaan Internet-yhteyden, ja yritä uudelleen.

Määritä palomuuriohjelmisto

Ohjelmistopalomuuri rajoittaa pääsyn tietokoneeseesi. Jotkin palomuurit ilmoittavat käyttäjälle, kun ohjelmisto yrittää muodostaa internet-yhteyttä.

• Kun saat kehotteen, anna Creative Cloud -työpöytäsovelluksen käyttää Internetiä.
  • Jos et saa ilmoituksia, poista palomuuriohjelmisto tilapäisesti käytöstä testataksesi, estävätkö ne internet-yhteyden luomisen. Lisätietoja on palomuuriohjelmiston ohjeissa.

Poista virustorjuntaohjelma väliaikaisesti käytöstä

Poista virustorjuntaohjelma väliaikaisesti käytöstä. Lisätietoja virustarkistuksen väliaikaisesta käytöstä poistamisesta on virustorjuntaohjelmiston käyttöohjeessa.

Käynnistä järjestelmäsi uudelleen vikasietotilassa verkkoyhteydellä

Käynnistä järjestelmäsi uudelleen vikasietotilassa verkkoyhteydellä ja yritä sitten ladata Creative Cloud -sovellus.

Tarkista reitittimen määritykset.

Reitittimissä voi olla omat laitteistopalomuurinsa tai välityspalvelimensa. Määritä, estääkö reititin Creative Cloud -työpöytäsovellusta käyttämästä Internetiä:

1. Poista reititin väliaikaisesti verkosta.
  2. Liitä tietokone suoraan DSL- tai kaapelimodeemiin. Jos lataaminen onnistuu, reititin estää käytön.
  3. Määritä reititin sallimaan tulevien latausten käyttö tutustumalla reitittimen ohjeisiin tietokoneen porttitoiston määrittämisestä. Voit myös ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai tietotekniikkaosastoon.

Määritä laitteistopalomuurit tai välityspalvelimet.

Monet organisaatiot käyttävät laitteistopalomuuria ja välityspalvelinta, jotka saattavat estää ohjelmiston yhteyden muodostuksen ulkoiselle palvelimelle. Laitteistoratkaisu vaikuttaa kaikkiin yrityksen verkossa oleviin tietokoneisiin. Kotiverkoissa ei yleensä käytetä laitteistopalomuureja tai välityspalvelintekniikkaa.

• Selvitä palomuuri- ja välityspalvelintiedot yrityksesi IT-osastolta.
  • Määritä selaimesi välityspalvelin- ja palomuuritietojen avulla.
  • Määritä yrityksen palomuuri ohittamaan sovelluksen tarvitsemat palvelimet. Sovellus käyttää seuraavia palvelimia:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80
    • https://ccmdls.adobe.com
    • https://swupmf.adobe.com
    • https://swupdls.adobe.com

Monimutkaisemmat yhteysongelmat

Tarkista, onko tietokoneella ongelmia yhteyden muodostamisessa Adoben aktivointipalvelimille. Katso lisätietoja aktivointipalvelinta koskevien ongelmien vianmääritykseen kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.

Toisen latauslinkin kokeileminen

Jos mikään ylläolevista ratkaisuista ei auta, voit yrittää ladata sovelluksen suoraan. Pääset sivustolle Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.