Installasjonen henger når du prøver å installere en Creative Cloud-app. Du kan fremdeles bruke skrivebordsappen til Creative Cloud, men installasjonen går ikke lenger.

Løsning

Prøv følgende løsninger for å løse dette problemet.

Kontroller Internett-tilkoblingen

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet krever Internett-tilkobling for å laste ned og oppdatere apper. Kontroller at du kan koble til Internett, og prøv på nytt.

Konfigurer brannmuren for programvare

Programvarebrannmurer begrenser tilgangen til datamaskinen. Enkelte programvarebrannmurer varsler deg når et program forsøker å koble til Internett.

• Gi Creative Cloud-skrivebordsprogrammet tilgangstillatelse til Internett hvis du blir bedt om det.
  • Hvis du ikke blir varslet, kan du deaktivere programvarebrannmurer midlertidig for å kontrollere om de hindrer tilgang til Internett. Dokumentasjonen for brannmurprogramvaren inneholder hjelp.

Midlertidig deaktivere antivirusprogramvare

Deaktiver antivirusprogramvaren midlertidig. Se dokumentasjonen for antivirusprogrammet for informasjon om hvordan du deaktiverer virussjekk midlertidig.

Start systemet i sikkermodus med nettverk

Start systemet i sikkermodus med nettverk, og prøv deretter å laste ned Creative Cloud-appen.

Bekreft ruteroppsettet.

Rutere kan ha innebygd maskinvarebrannmur eller proxy-servere. Slik kan du finne ut om en ruter hindrer at Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan koble til Internett:

1. Fjern ruteren fra nettverket midlertidig.
  2. Koble datamaskinen direkte til en DSL eller et kabelmodem. Hvis nedlastingen fortsetter, er det ruteren som hindrer tilgang.
  3. Ruterdokumentasjonen inneholder instruksjoner om hvordan du setter opp portvideresending fra datamaskinen slik at du kan sette opp en ruter til å gi tilgang til fremtidige nedlastinger. Kontakt eventuelt Internett-leverandøren eller IT-avdelingen.

Konfigurer maskinvarebrannmurer eller proxyer.

Mange organisasjoner bruker en maskinvarebrannmur og proxy-server som kan hindre programvare i å få tilgang til eksterne servere. En maskinvareløsning gjelder for alle datamaskinene på bedriftsnettverket. De fleste hjemmenettverk bruker ikke maskinvarebrannmur eller proxy-teknologi.

• Ta kontakt med bedriftens IT-avdeling for å innhente informasjon om brannmur og proxy-server.
  • Konfigurer nettleseren med proxy- eller brannmurinformasjonen.
  • Konfigurer bedriftsbrannmuren til å omgå serverne. Følgende servere brukes:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80
    • https://ccmdls.adobe.com
    • https://swupmf.adobe.com
    • https://swupdls.adobe.com

Avanserte tilkoblingsproblemer

Sjekk om datamaskinen har problemer med å koble til Adobes aktiveringsservere. Du finner mer informasjon om feilsøking av problemer med serveraktivering i Avansert feilsøking av tilkobling.

Prøv en annen nedlastingslenke

Hvis ingen av løsningene ovenfor løser problemet, kan du prøve å laste ned programmet direkte. Du må skrive inn Adobe-ID og passord for å få tilgang til siden.