Creative Cloud-skrivebordsappen og Adobe CC 2019-apper og nyere lagrer bruker- og lisensinformasjon i macOS Nøkkelring og Windows Legitimasjonsbehandling.

Denne artikkelen beskriver forskjellige løsninger på problemer som oppstår i appen når du lagrer eller henter bruker- og/eller lisensinformasjon i Nøkkelring eller Legitimasjonsbehandling.

Innhenting og lagring av lisensinformasjon

Adobe-apper må lagre og hente lisensinformasjon på datamaskinen din. Av og til kan en app ikke lagre eller hente denne informasjonen på grunn av problemer med lisenslageret på datamaskinen.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å løse dette problemet

macOS

1. Gå til Programmer > Verktøy > Nøkkelringtilgang.

2. Klikk på logg på under Nøkkelringer øverst til venstre på siden.

Nøkkelringsliste
  3. Hvis nøkkelringen er låst, klikker du på ikonet for å låse den opp.

Hvis nøkkelringen er låst opp, klikker du på ikonet én gang for å låse det og en gang til for å låse det opp.

4. Hvis du blir bedt om det, angir du passordet for å låse eller låse opp nøkkelen.

Forespørsel om endring av passord for nøkkelringen
Hvis trinnene over ikke løser problemet, logger du av og på datamaskinen.

Windows

1. Åpne Tjenestebehandling (trykk på Start- knappen og skriv Tjenester).

2. Høyreklikk på Legitimasjonsbehandling i listen over Tjenester.

Legitimasjonsbehandling
  3. Klikk på Start på nytt.

Hvis trinnene over ikke løser problemet, starter du datamaskinen på nytt.

Fjern sertifikatene for Adobe Intermediate CA og Adobe Content

Adobe-apper laster ned Adobe-utstedte sertifikater på datamaskinen. Disse sertifikatene keves for at Adobe-appene skal kunne kjøre. Hvis disse sertifikatene er ugyldige, må du fjerne Adobe-sertifikater som er lastet ned på datamaskinen.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å løse dette problemet

Windows

1. Åpne Windows Sertifikatbehandling.

Skriv certmgr.msc og trykk på Enter i Windows-dialogen Kjør.

2. I Sertifikatbehandling velger og sletter du alle sertifikater som starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content.

Fjerne sertifikater
  3. Start appen på nytt.

macOS

1. Åpne Nøkkelringstilgang (Finder> Gå > Verktøy > Nøkkelringtilgang).

2. I venstre rute klikker du på logg på under Nøkkelringer og på Sertifikater under Kategori .

3. Fjern alle sertifikater som starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content.

Fjerne sertifikater
  4. Start appen på nytt.

Fjerne sertifikater for Adobe User og Adobe-app

Adobe-apper laster ned Adobe-utstedte sertifikater på datamaskinen. Disse sertifikatene keves for at Adobe-appene skal kunne kjøre. Hvis disse sertifikatene er ugyldige, må du fjerne Adobe-sertifikater som er lastet ned på datamaskinen.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å løse dette problemet

Windows

1. Åpne Legitimasjonsbehandling (Klikk på Start-knappen og skriv Legitimasjonsbehandling) og gå til Windows-legitimasjon.

2. Slett alle sertifikater som begynner med Adobe User og Adobe-app.

Fjerne sertifikater
  3. Start appen på nytt.

macOS

1. Åpne Nøkkelringstilgang (Finder> Gå > Verktøy > Nøkkelringtilgang).

2. I venstre rute klikker du på logg på under Nøkkelringer og på Sikre merknader under Kategori.

3. Slett alle sertifikater som begynner med Adobe User og Adobe-app.

Fjerne sertifikater
  4. Start appen på nytt.