Bruker- og lisensinformasjonsrelaterte problemer | Creative Cloud 2019 og senere

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og Adobe Creative Cloud 2019-applikasjoner og nyere lagrer bruker- og lisensinformasjon i macOS Nøkkelring og Windows Legitimasjonsbehandling.

Denne artikkelen beskriver forskjellige løsninger på problemer som oppstår i applikasjonen når du lagrer eller henter bruker- eller lisensinformasjon i Nøkkelring eller Legitimasjonsbehandling.

Start Legitimasjonsbehandling på nytt eller forsøk å låse og låse opp Nøkkelringtilgang.

1. Åpne Tjenestebehandling (trykk på Start- knappen og skriv inn Tjenester).

2. Høyreklikk på Legitimasjonsbehandling i listen over Tjenester.

3. Velg Start på nytt.

1. Gå til Programmer > Verktøy > Nøkkelringtilgang.

2. Velg Logg på oppe til venstre.

Nøkkelringsliste

3. Hvis nøkkelringen er låst, klikker du på ikonet for å låse den opp.

Hvis nøkkelringen er låst opp, klikker du på ikonet én gang for å låse det og en gang til for å låse det opp.

4. Hvis du blir bedt om det, legger du inn passordet for å låse eller låse opp nøkkelen.

Forespørsel om endring av passord for nøkkelringen

Hvis trinnene over ikke løser problemet, må du logge av datamaskinen og deretter logge på igjen.

Fjern sertifikatene for Adobe Intermediate CA og Adobe Content

1. Trykk samtidig på Windows + R for å åpne Kjør-dialogvinduet.

2. Legg inn certmgr.msc i Kjør-dialogvinduet og trykk på Enter for å åpne Sertifikatbehandling.

3. Sertifikatbehandling utvider du mappen AdobeCertStore og velger Sertifikater. Gå gjennom sertifikatlisten og slett alle sertifikater som begynner med Adobe Intermediate CA eller Adobe Content.

Slett tilsvarende samtlige Adobe Intermediate CA- og Adobe Content-sertifikater i mappen Personlig

Sertifikatbehandling-vindu der alle sertifikatene under AdobeCertStore vises med alternativene Klipp ut, Kopier, Slett osv.
    Slett alle Adobe Intermediate CA- og Adobe Content-sertifikater både fra mappen Personlig og fra mappen AdobeCertStore.

4. Lukk Sertifikatbehandling etter at du har slettet sertifikatene, og start applikasjonen på nytt.

1. Åpne Spotlight ved å trykke på Kommando + mellomrom. Legg deretter inn Nøkkelringtilgang og trykk på Enter.

2. I vinduet Nøkkelringtilgang går du til delen "Standard nøkkelringer" til venstre og velger Pålogging.  Legg inn Adobe Intermediate CA eller Adobe Content i søkefeltet oppe til høyre for å søke etter sertifikater som begynner med disse navnene.

3. Høyreklikk på et sertifikat for å velge det, og slett det ved enten å velge "Slett" eller trykke på "Delete"-tasten på tastaturet.

Slett Adobe-sertifikater

4. Start applikasjonen på nytt for å la endringene tre i kraft.

Fjern sertifikatene for Adobe User og Adobe App

1. Åpne Legitimasjonsbehandling (Klikk på Start-knappen og skriv Legitimasjonsbehandling) og gå til Windows-legitimasjon.

2. Slett alle sertifikater som begynner med Adobe User og Adobe-app.

3. Start applikasjonen på nytt.

1. Gå til Gå > Verktøy > Nøkkelringtilgang.

2. I ruten til venstre velger du Logg på og Sikre merknader.

3. Slett alle sertifikater som starter med Adobe User og Adobe App.

Avbryte sertifikater

4. Start applikasjonen på nytt.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet