Når du prøver å logge på Adobe ID-en fra en Adobe-app, kan du ofte ikke logge på fordi påloggingsskjermen åpnes gjentatte ganger.

Løsning

Dette problemet skyldes oftest begrensede tillatelser for følgende mapper på datamaskinen din:

• Adobe PCD
  • SLStore

Løs problemet og følg instruksjonene for operativsystemet for å konfigurere passende tillatelser for mappene over:

macOS

Angi tillatelser for mappene SLStore og Adobe PCD.

1. Endre tillatelsene for SLStore-mappen.

1. Bruk Finder for å navigere til Bibliotek/Programstøtte/Adobe/SLStore.

2. Kontrollklikk på mappen og velg Hent info.

3. Utvid delen for deling og tillatelser.

4. Klikk på låsikonet nederst til høyre på skjermen. Angi administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det, og klikk OK.

5. Angi tillatelser:

• System: lese- og skrive-
    • Admin: lese- og skrive-
    • Alle: lese- og skrive-
    Angi tillatelser
  6. Klikk på utstyrsikonet og velg Bruk på vedlagte elementer.

7. Lukk dialogboksen Få info.

2. Endre tillatelsene for Adobe PCD-mappen.

1. Bruk Finder for å nagivere til Bibliotek/Programstøtte/Adobe/Adobe PCD.

2. Kontrollklikk på mappen og velg Hent info.

3. Utvid delen for deling og tillatelser.

Avsnitt om deling og tillatelser
  4. Klikk på låseikonet i nedre høyre hjørne. Angi administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det, og klikk OK.

5. Angi tillatelser:

• System: lese- og skrive-
    • Admin: skrivebeskyttet
    • Alle: skrivebeskyttet
  6. Klikk på utstyrsikonet og velg Bruk på vedlagte elementer.

7. Lukk dialogboksen Få info.

Windows 10

Du kan løse denne feilen i Windows 10 ved å utføre trinnene nedenfor.

1. Angi mappe- og søkalternativer.

1. Åpne et vindu i Windows Utforsker.

2. Klikk på kategorien Vis, og klikk deretter på Skjulte elementer.

Skjulte elementer

2. Angi tillatelser.

Utfør denne prosedyren to ganger, én gang hver for mappene Adobe PCDog SLStore.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32-biters: Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64-biters: Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

1. Høyreklikken på mappen Adobe PCD eller SLStore , og velg Egenskaper.

2. Klikk kategorien Sikkerhet og klikk deretter på Redigerfor å angi tillatelser:

Adobe PCD

• Administratorer: Full kontroll

SLStore

• Administratorer: Full kontroll
    • System: Full kontroll
    • Brukere: Les og spesielle tillatelser
    Angi tillatelser
  3. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Tillatelser.

4. Klikk på Avansert i dialogboksen Egenskaper.

5. Velg Erstatt alle de underordnede objekttillatelser med arvbare tillatelser fra dette objektet. Klikk OK, og klikk deretter Ja.

Erstatt alle de underordnede objekttillatelser med arvbare tillatelser fra dette objektet.
  6. Klikk på OK for å lukke dialogboksen SLStore eller Adobe PCD Egenskaper.

Windows 8

Du kan løse denne feilen i Windows 8 ved å utføre de tre trinnene nedenfor.

1. Angi mappe- og søkalternativer.

1. Åpne et vindu i Windows Utforsker.

2. Klikk på kategorien Vis, og klikk deretter på Alternativer.

3. Fjern markeringen for Bruk delingsveiviser (anbefales) på bunnen av inndelingen Avanserte innstillinger.

Fjern merket for Bruk delingsveiviseren (anbefales)
  4. Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner.

Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner
  5. Klikk på OK.

2. Modifiser SLStore-mappen.

1. Naviger til Program Data\Adobe\SLStore i Windows Utforsker.

2. Høyreklikk på mappen SLStore , og velg deretter Egenskaper.

3. Fjern merket for Kun lese i inndelingen Attributter.

4. Klikk Bruk og deretter OK for å lukke dialogboksen Bekreft endringer av attributter.

3. Angi tillatelser.

Utfør denne prosedyren to ganger, én gang hver for mappene Adobe PCDog SLStore.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32-biters: Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64-biters: Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

1. Høyreklikken på mappen Adobe PCD eller SLStore , og velg Egenskaper.

2. Klikk kategorien Sikkerhet og angi tillatelser:

Adobe PCD

• Administratorer: Full kontroll
    • System: Full kontroll

SLStore

• Administratorer: Full kontroll
    • Privilegerte brukere: Alt, unntatt Full kontroll og Spesiell
    • System: Full kontroll
    • Brukere: Les og Spesiell
    Klikk kategorien Sikkerhet
  3. Klikk på Avansert, og hvis du blir spurt, godta Brukerkontokontroll-varselet.

4. Velg kategorien Eier og velg Administratorer, klikk så på Rediger.

Velg kategorien Eier og velg Administratorer, klikk så på Rediger
  5. Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk, og deretter OK.

Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk
  6. Velg fanen Avansert og klikk på Endre tillatelser.

Klikk på Tillatelser
  7. Velg Erstatt alle underordnede objekttillatelser med arvbare tillatelser fra dette objektet. Klikk OK, og klikk deretter Ja.

Velg Erstatt alle underordnede objekttillatelser med arvbare tillatelser fra dette objektet
  8. Klikk OK, og klikk deretter OK igjen i dialogboksen Windows-sikkerhet.

9. Klikk OK for å lukke dialogboksen Avanserte sikkerhetsinnstillinger.

Windows Vista/7

Du kan løse denne feilen i Windows Vista/7 ved å utføre de tre trinnene nedenfor.

1. Angi mappe- og søkalternativer.

1. Velg Start > Datamaskin.

2. Velg Organiser > Mappe- og søkealternativer, og klikk deretter kategorien Vis.

3. Fjern markeringen for Bruk delingsveiviser (anbefales) på bunnen av inndelingen Avanserte innstillinger.

Fjern merket for Bruk delingsveiviseren (anbefales)
  4. Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner.

Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner
  5. Klikk på OK.

2. Modifiser SLStore-mappen.

1. Naviger til Program Data\Adobe\SLStore i Windows Utforsker.

2. Høyreklikk på mappen SLStore , og velg deretter Egenskaper.

3. Fjern merket for Kun lese i inndelingenAttributter.

4. Klikk Bruk og deretter OK for å lukke dialogboksen Bekreft endringer av attributter .

3. Angi tillatelser.

Utfør denne prosedyren to ganger, én gang hver for mappene Adobe PCDog SLStore.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32-biters: Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64-biters: Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

1. Høyreklikk på mappen Adobe PCD eller SLStore , og velg deretter Egenskaper i Windows Utforsker.

2. Klikk kategorien Sikkerhet og angi tillatelser:

Adobe PCD

• Administratorer: Full kontroll
    • System: Full kontroll

SLStore

• Administratorer: Full kontroll
    • Privilegerte brukere: Alt, unntatt Full kontroll og Spesiell
    • System: Full kontroll
    • Brukere: Les og Spesiell
    Klikk kategorien Sikkerhet
  3. Klikk på Avansert, og hvis du blir spurt, godta Brukerkontokontroll-varselet.

4. Velg kategorien Eier og velg Administratorer, klikk så på Rediger.

Velg kategorien Eier og velg Administratorer, klikk så på Rediger
  5. Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk, og deretter OK.

Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk
  6. Velg fanen Avansert og klikk på Endre tillatelser.

Klikk på Endre tillatelser
  7. Velg Erstatt alle underordnede objekttillatelser med arvbare tillatelser fra dette objektet. Klikk OK, og klikk deretter Ja.

Velg Erstatt alle underordnede objekttillatelser med arvbare tillatelser fra dette objektet
  8. Klikk OK, og klikk deretter OK igjen i dialogboksen Windows-sikkerhet.

Windows XP Professional

Du kan løse denne feilen i Windows XP Pro ved å utføre de tre trinnene nedenfor.

1. Angi mappe- og søkalternativer.

1. Velg Start > Kontrollpanel.

2. Dobbeltklikk Mappealternativer, og klikk deretter kategorien Vis.

3. Fjern markeringen for Bruk delingsveiviser (anbefales) på bunnen av inndelingen Avanserte innstillinger.

Fjern merket for Bruk enkel fildeling (anbefales)
  4. Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner.

Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner
  5. Klikk på OK.

2. Modifiser SLStore-mappen.

1. Naviger til Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Programdata\Adobe\SLStore i Windows Utforsker.

2. Høyreklikk på mappen SLStore , og velg deretter Egenskaper.

3. Fjern merket for Kun lese i inndelingenAttributter.

Fjern avkrysningen for Skrivebeskyttet
  4. Klikk Bruk og deretter OK for å lukke dialogboksen Bekreft endringer av attributter.

3. Angi tillatelser.

Utfør denne prosedyren to ganger, én gang hver for mappene Adobe PCD og SLStore.

SLStore C:\Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Programdata\Adobe\SLStore
Adobe PCD

Windows 32-biters: Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64-biters: Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

1. Høyreklikk på mappen Adobe PCD eller SLStore, og velg deretter Egenskaper i Windows Utforsker.

2. Klikk kategorien Sikkerhet og angi tillatelser:

Adobe PCD

• Administratorer: Full kontroll
    • System: Full kontroll

SLStore

• Administratorer: Full kontroll
    • Privilegerte brukere: Alt, unntatt Full kontroll og Spesiell
    • System: Full kontroll
    • Brukere: Les og Spesiell
    Klikk kategorien Sikkerhet
  3. Klikk på Avansert.

4. Klikk kategorien Eier, og velg deretter Administratorer.

5. Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk.

Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk
  6. Klikk kategorien Tillatelser.

7. Velg Erstatt tillatelsesoppføringer på alle underobjekter med oppføringer som vises her, og som gjelder for underobjekter. Klikk OK, og klikk deretter Ja.

Velg Erstatt tillatelsesoppføringer på alle underobjekter med oppføringer som vises her, og som gjelder for underobjekter
  8. Klikk på OK og lukk dialogboksen Egenskaper.

9. Klikk OK for å lukke dialogboksen Avanserte sikkerhetsinnstillinger.

Windows XP Home

Du kan løse denne feilen i Windows XP Home ved å utføre de fire trinnene nedenfor.

1. Start Windows på nytt i sikkermodus.

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Når datamaskinen starter på nytt, men før Windows starter opp, trykk og hold F8.

3. Velg Sikkermodus fra listen over oppstartalternativer.

4. "Sikkermodus" vises i hvert hjørne av skrivebordet. Hvis ikke, gjentar du trinn 1 til 3.

5. Logg på Windows som bruker med administratorrettigheter.

2. Angi mappe- og søkalternativer.

1. Velg Start > Kontrollpanel.

2. Dobbeltklikk på Mappealternativer og velg fanen Vis.

3. Fjern markeringen for Bruk delingsveiviser (anbefales) på bunnen av inndelingen Avanserte innstillinger.

Fjern merket for Bruk enkel fildeling (anbefales)
  4. Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner.

Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner
  5. Klikk på OK.

3. Modifiser SLStore-mappen.

1. Naviger til Dokumenter og innstillinger\Alle brukere\Programdata\Adobe\SLStore
    i Windows Utforsker.

2. Høyreklikk på mappen SLStore , og velg deretter Egenskaper.

3. Fjern merket for Kun lese i inndelingen Attributter.

Fjern avmerkingen ved Skrivebeskyttet
  4. Klikk Bruk og deretter OK for å lukke dialogboksen Bekreft endringer av attributter .

4. Angi tillatelser.

Utfør denne prosedyren to ganger, én gang hver for mappene Adobe PCD og SLStore.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32-biters: Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64-biters: Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD\

1. Høyreklikk på mappen Adobe PCD eller SLStore , og velg deretter Egenskaper i Windows Utforsker.

2. Klikk kategorien Sikkerhet og angi tillatelser:

Adobe PCD

• Administratorer: Full kontroll
    • System: Full kontroll

SLStore

• Administratorer: Full kontroll
    • Privilegerte brukere: Alt, unntatt Full kontroll og Spesiell
    • System: Full kontroll
    • Brukere: Les og Spesiell
    Klikk kategorien Sikkerhet
  3. Klikk på Avansert.

4. Klikk kategorien Eier , og velg deretter Administratorer.

5. Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter og klikk på Bruk.

Velg Erstatt eier av underbeholdere og objekter. Klikk Bruk
  6. Klikk kategorien Tillatelser.

7. Velg Erstatt tillatelsesoppføringer på alle underobjekter med oppføringer som vises her, og som gjelder for underobjekter. Klikk OK, og klikk deretter Ja.

Velg Erstatt tillatelsesoppføringer på alle underobjekter med oppføringer som vises her, og som gjelder for underobjekter
  8. Klikk på OK og lukk dialogboksen Egenskaper.

9. Klikk OK, og klikk deretter Ja i dialogboksen Sikkerhet. Klikk på OK igjen og lukk dialogboksen Egenskaper.