Adobes prøveprogramvare er tidsbegrenset, og har ellers samme funksjonssett som den lisensierte versjonen. Noen scenarier kan føre til at prøveprogramvaren utløper tidlig:

• Endre systemklokke
  • Endre eksekverbar fil
  • Legge ved et feilsøkingsprogram
  • Automatiske virusskanninger

Prøveperioder kan ikke utvides. Etter at en prøveversjon utløper, trenger du et serienummer for å installere programvaren som en lisensiert versjon.

Når starter prøveperioden?

Prøveperioden starter når appen installeres for første gang. Prøveperioden er syv dager for Creative Cloud-apper.

Merk:

Programmet ditt er installert og starter automatisk når du laster ned en prøveapp. Prøveversjonen din starter også på samme tid.

For eksempel, hvis du laster ned og installerer en Creative Cloud-app den første dagen i måneden, men bare starter appen på den fjerde dagen, avsluttes prøveversjonen din likevel syv dager etter den første dagen.

Prøveperiode for Adobe Creative Cloud-apper

Jeg har et betalt abonnement, men jeg får en melding relatert til en prøveversjon

Hvis du har et betalt abonnement, men fortsatt får en melding relatert til en prøveversjon, se Hvorfor ber Creative Cloud meg om å starte prøveversjon eller kjøpe nå selv om jeg har kjøpt et abonnement?

Meldingen kan være ett av følgende:

• Kjøp nå
  • Prøvetid utløpt
  • Start prøveversjon
  • Ingen abonnementer funnet
  • <nn> dager igjen