Lær hvordan du stopper feilmeldinger som indikerer at du fortsatt er i prøvemodus (eller at prøven er utløpt) selv om du allerede har kjøpt et Creative Cloud-abonnement.

Merk:

Det kan ta inntil en time før kjøpet ditt er behandlet. Før det er behandlet fortsetter appene å vise alternativer for et gratis medlemskap. Du må kanskje vente litt lenger hvis du fullførte kjøpet i løpet av den siste timen.

Tøm bufferen og informasjonskapslene i webleseren

Vis instruksjoner for nettleserne oppført nedenfor for å finne ut hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler.

Sørg for at abonnementet ditt er aktivt

1. På Adobe.com logger du på din Adobe-konto med din Adobe-ID (vanligvis e-posten) og passord.

Hvis du allerede er logget på, klikker du på profilbildet i toppmenyen.

Merk:

Hvis du har mer enn en Adobe-ID, må du sjekke at du er logget på kontoen din med riktig ID.

2. Klikk på Administrer konto i hurtigmenyen. Du kan bli bedt om å angi passordet for å bekrefte din identitet.

Din Adobe ID-kontobehandlingsskjerm åpnes.

Administrer konto
  3. I Abonnementer og produkter klikker du på Administrere abonnement.

Administrere abonnement
  4. I delen Administrer konto kontrollerer du om abonnementet ditt er aktivt. Hvis det er utløpt, er det sannsynligvis derfor du ser meldinger som indikerer at du er i prøvemodus eller at prøven din er utløpt.

Konto utløpt
  5. Hvis abonnementet ditt vises som aktivt, kan en betalingsmetode utenfor dato være problemet.

Hvis du vil se om betalingsinformasjonen din er oppdatert, går du til Abonnementer og produkter og velger Rediger betalingsdetaljer.

Rediger betalingsinformasjon
  6. Hvis betalingsmetoden din ikke er oppdatert, oppdaterer du kredittkortinformasjonen i hurtigvinduet og klikker på Lagre.

Den nye betalingsmåten din vil tre i kraft fra og med neste regning.

Se etter oppdateringer av Creative Cloud-skrivebordsappen

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som du finner i oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS), for å åpne skrivebordsprogrammet til Creative Cloud.

2. I menyen din klikker du på Logg av.

3. For å logge på igjen skriver du inn din Adobe-IF (vanligvis e-posten) og passord og klikker på Logg på.

4. Klikk på tannhjulikonet øverst i høyre hjørne.

5. Velg Se etter programoppdateringer fra hurtigmenyen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Command+Option+R (Mac OS) for å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og se etter oppdateringer.

6. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

Fjerne Adobe-relaterte oppføringer i vertsfilen

Hvis de forrige løsningene ikke fungerte, kan datamaskinen ha problemer med å koble til Adobes aktiveringsservere. Dette kan skyldes at en vertsfil for operativsystemet er feil konfigurert (Operativsystemet bruker vertsfilen til å tilordne vertsnavn til IP-adresser).

For å løse dette problemet kan du prøve fjerne Adobe-relaterteoppføringerivertsfilen. Du kan fjerne Adobe-relaterteoppføringerivertsfilenpå to måter:

Reparer automatisk vertsfilen ved å bruke reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang Reparervertsfilenved å bruke reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang. Med denne metoden behøver du ikke å redigerevertsfilenmanuelt -- verktøyet reparerer automatisk filen.

Tilbakestill vertsfilen manuelt Hvis problemet ikke løses selv etter at du har kjørt reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang, tilbakestiller du vertsfilen manuelt.

Har du fremdeles problemer?

Hvis løsningene over ikke fungerer, kan du prøve trinnene i Avansert feilsøking av tilkobling eller kontakte oss