Lær hvordan du stopper feilmeldinger som indikerer at du fortsatt er i prøvemodus (eller at prøven er utløpt) selv om du allerede har kjøpt et Creative Cloud-abonnement.

Merk:

Det kan ta inntil en time før kjøpet ditt er behandlet. Før det er behandlet fortsetter appene å vise alternativer for et gratis medlemskap. Du må kanskje vente litt lenger hvis du fullførte kjøpet i løpet av den siste timen.

1. Logg på Adobe-kontoen.

Merk:

Hvis du har mer enn én Adobe ID, må du kontrollere at du er logget på kontoen med riktig ID.

2. Klikk på Administrer abonnement under Mine abonnementer.

Administrere planalternativ under Mine planer
  3. Kontroller at abonnementet ditt er aktivt i delen Abonnement og betaling. Hvis det er utløpt, er dette sannsynligvis grunnen til at du ser meldinger som indikerer at du er i prøveversjonsmodus eller at prøveversjonen er utløpt.

Utløpt plan i delen Planer og betaling
  4. Hvis abonnementet ditt vises som aktivt, kan det hende at problemet er en utdatert betalingsmetode.

Hvis du vil se om betalingsinformasjonen er oppdatert, går du til delen Abonnementer og betaling og velger Administrer betaling.

Rediger betalingsinformasjon
  5. Hvis betalingsmetoden din ikke er oppdatert, oppdaterer du kredittkortinformasjonen i hurtigvinduet og klikker på Lagre.

Den nye betalingsmåten din vil tre i kraft fra og med neste regning.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Klikk på -ikonet i Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på profilikonet øverst til høyre i appen, og klikk deretter på Logg av.

Alternativ for avlogging i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
  3. I bekreftelsesdialogboksen klikker du på Logg av Creative Cloud-appene og -tjenestene som er knyttet til Adobe ID-en din, deaktiveres på den aktuelle datamaskinen.

4. Logg på Adobe-kontoen igjen.

5. Start et av Creative Cloud-programmene som er inkludert i medlemskapet ditt, for eksempel Photoshop eller Illustrator. Logg på dersom du blir bedt om det på neste skjerm.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Klikk på -ikonet i Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gjør følgende avhengig av din versjon av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

Hjelp-menyen velger du Se etter oppdateringer.

Se etter oppdateringer -alternativet på Hjelp-menyen
    1. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre i appen.
    2. Velg Se etter appoppdateringer på menyen.
    Se etter appoppdateringer-alternativet (gammel versjon)
  3. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-applikasjonen, vises en oppdateringsmelding ved siden av den i applikasjonslisten. Klikk på Oppdater.

Hvis de forrige løsningene ikke fungerte, kan datamaskinen ha problemer med å koble til Adobes aktiveringsservere. Dette kan skyldes at en vertsfil for operativsystemet er feil konfigurert (Operativsystemet bruker vertsfilen til å tilordne vertsnavn til IP-adresser).

For å løse dette problemet kan du prøve fjerne Adobe-relaterteoppføringerivertsfilen. Du kan fjerne Adobe-relaterteoppføringerivertsfilenpå to måter:

Reparer automatisk vertsfilen ved å bruke reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang: Reparervertsfilenved å bruke reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang. Med denne metoden behøver du ikke å redigerevertsfilenmanuelt -- verktøyet reparerer automatisk filen.

Tilbakestill vertsfilen manuelt: Hvis problemet ikke løses selv etter at du har kjørt reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang, tilbakestiller du vertsfilen manuelt.

Har du fremdeles problemer?

Hvis løsningene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve fremgangsmåten i Løse tilkoblingsfeil eller kontakte oss.

Hvis du har et abonnement på Creative Cloud for teams hos Adobe og får dette problemet, kan du prøve følgende:

1. Hvis du har et proxy-servermiljø, sjekker du proxy-innstillingene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Proxy-støtte for Creative Cloud-applikasjoner.

2. Forsikre deg om at du har hvitelistet de riktige nettverksendepunktene i miljøet. Hvis du vil se en detaljert liste over nettverksendepunktene du må hviteliste, leser du Nettverksendepunkter for Adobe Creative Cloud.

3. Forsikre deg om at lisensen er tilordnet riktig bruker (e-postadresse).

4. Sjekk innstillingene for brannmuren og antivirusprogrammet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Feilsøking for Creative Cloud – problemer med å laste ned og installere.