Download og installer Photoshop

Find ud af, hvordan du downloader og installerer Photoshop som en del af dit Creative Cloud-medlemskab.

Sådan downloader og installerer du Photoshop

Velkommen til Photoshop! Uanset om du har købt planen Komplet, Fotografi eller en enkelt-app, er processen den samme. Download blot Photoshop fra Creative Cloud-webstedet, og installer det på computeren.

1. Gå til Creative Cloud-webstedet, og klik på Download. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Creative Cloud-konto.

Download Photoshop fra Creative Cloud-webstedet

Hvis du bruger Windows, bliver du muligvis bedt om at gemme den downloadede fil. Hvis du bruger macOS, bliver du muligvis bedt om at tillade downloaden.

Bemærk:

Hvis du har et gratis prøvemedlemskab på Creative Cloud, kan du se Download og installer en Creative Cloud-testversion.

2. Dobbeltklik på den downloadede fil for at begynde installationen.

3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Ved vellykket installation startes Creative Cloud-computerappen på samme tid som Photoshop.

Bemærk:

Problemer med den første download? Se Ret fejl under installation af Creative Cloud-apps.