Find ud af, hvordan du downloader og installerer Adobe Photoshop som en del af dit Creative Cloud-medlemskab.

Download Photoshop

Velkommen til Photoshop! Uanset om du har købt planen Komplet, Fotografi eller en enkelt-app, er processen den samme. Download blot Photoshop på adobe.com-webstedet, og installer det på computeren.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find Photoshop, og klik på Download.

Hvis du ikke er logget ind, bliver du bedt om at logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode. Følg vejledningen på skærmen.

Download Photoshop fra Creative Cloud-appskataloget

Bemærk:

Hvis du har et omkostningsfrit prøve-medlemskab på Creative Cloud, kan du se Download og installer en Creative Cloud-testversion.

Har du endnu ikke et Creative Cloud-medlemskab eller en testversion af Creative Cloud? Se Kom i gang med Creative Cloud.

2. Appen begynder at blive downloadet.

Samtidigt vises Adobe Creative Cloud-computerappen, og det styrer resten af installationsprocessen.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade din app, afhængigt af din netværkshastighed.

3. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde Photoshop-ikonet i panelet Apps og klikke på Åbn.

Du kan også starte Photoshop, som du normalt ville starte et program på computeren. Photoshop installeres på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i mappen Programmer (macOS).

Bemærk:

Problemer med den første download? Se Fejlfinding i forbindelse med download og installation af Creative Cloud.