Find ud af, hvordan du downloader og installerer Creative Cloud-apps. Find og installer nemt flere versioner af apps.

Download din første app

Velkommen til Creative Cloud! For at komme i gang skal du blot downloade din første app fra Adobes websted. Adobe Creative Cloud-computerappen – som du skal bruge til at administrere fremtidige overførsler – bliver installeret på samme tid.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find en app, du vil downloade, f.eks. Photoshop.

Computerkatalog

Bemærk:

Hvis du har et omkostningsfrit testabonnement til Creative Cloud, kan du se vejledningen til testversionen af Creative Cloud.

Har du endnu ikke et Creative Cloud-medlemskab eller en testversion af Creative Cloud? Se Kom i gang med Creative Cloud.

2. Klik på Download for installere den ønskede app. Hvis du ikke er logget ind, bliver du bedt om at logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode. Følg vejledningen på skærmen.

Appen begynder at blive overført.

Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og det styrer resten af installationsprocessen. Kontrollér statussen for overførslen på statuslinjen ud for navnet på appen.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade din app, afhængigt af din netværkshastighed.

3. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde programikonet i panelet Apps og klikke på Åbn.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du normalt starter et program på computeren. Din nye app er installeret på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Bemærk:

Problemer med den første overførsel? Se Fejlfinding i forbindelse med download og installation af Creative Cloud.

Starte Photoshop

Download flere apps

Når du har hentet din første app, kan du bruge Creative Cloud-computerappen til nemt at gennemse, installere, starte og styre alle Creative Cloud-apps eller -tjenester.

Bemærk:

Du kan downloade mobilapps på din mobilenhed ved at gå til Kataloget over mobilapps.

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Creative Cloud-computerikon

Du kan se din installerede app samt en liste over apps, som du kan gennemse og installere.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se ikonet for Creative Cloud, har du muligvis afsluttet programmet. Du kan starte det igen:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Du kan manuelt downloade Creative Cloud-computerappen ved at besøge Creative Cloud-computerapp-siden.

2. Rul til den app, du vil installere, i sektion Find flere apps. Hvis du vil filtrere applisten, skal du klikke på Filtre og versioner.

Filer og versioner
  3. Klik på Installer.

Din app begynder at blive overført. Kontrollér statussen for overførslen på statuslinjen ud for navnet på den app.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at hente din app, afhængigt af dit netværks downloadhastighed.

4. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde programikonet og klikke på Åbn.

Din nye app er installeret på din computer på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS). Du kan åbne det på samme måde, som du åbner ethvert andet program på computeren.

Installer tidligere appversioner

Du kan også downloade tidligere versioner af Creative Cloud-apps, f.eks. CS6. For de fleste apps vedkommende kan du have flere versioner af den samme app installeret på computeren på samme tid, hvis du ønsker det.

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Creative Cloud-computerikon
  2. Klik på Alle apps i sektionen Find yderligere apps, og vælg Vis tidligere versioner.

Find tidligere versioner
  3. Rul til den app, du vil downloade, og klik på Installer i menuen. Vælg en tilgængelig version, der skal installeres.

Tidligere versioner

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud 2015-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Tidligere produktversioner overskriver ikke eksisterende versioner. Du kan have to versioner af den samme app til at køre samtidigt på computeren.

Søg efter opdateringer

Creative Cloud-computerappen viser, når der er tilgængelige opdateringer til dine installerede apps. Du kan søge efter opdateringer manuelt ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen, og klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.

2. Vælg Søg efter app-opdateringer i pop op-menuen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac OS) for at opdatere Creative Cloud-computerappen og søge efter opdateringer.

Vælg søg efter opdateringer

Panelet Apps opdateres for at vise alle tilgængelige opdateringer.

Ofte stillede spørgsmål