Find ud af, hvordan du downloader og installerer Creative Cloud-apps. Find og installer nemt flere versioner af apps.

Download din første app

Velkommen til Creative Cloud! For at komme i gang skal du blot downloade din første app fra Adobes websted. Adobe Creative Cloud-computerappen – som du skal bruge til at administrere fremtidige overførsler – bliver installeret på samme tid.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget, og find en app, du vil downloade, f.eks. Photoshop.

Creative Cloud-appkatalog
  2. Klik på Download for at installere den ønskede app. Appen begynder at blive downloadet.

Bemærk:

Klik på Hent prøveversion, hvis du ikke er logget på din Adobe-konto, eller hvis du ikke har et aktivt abonnement.

3. Dobbeltklik på den hentede fil for at starte installationsprogrammet. Navnet på den hentede fil er <produktnavn> _Installer.dmg på Mac eller <produktnavn>_Set-Up.exe i Windows. Hvis du f.eks. har downloadet Photoshop, er navnet på filen (Mac) photoshop_installer.dmg eller (Win) photoshop_Set-Up.exe.

4. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google). Klik på Bliv medlem for at oprette et Adobe ID, hvis du ikke allerede har ét.

Log ind med Adobe ID
    Log ind

5. Besvar de få spørgsmål, der vises på skærmen, og klik på Fortsæt.

Spørgsmål
  6. Klik på Start installation for at installere appen.

start-installing
  7. Installationen af appen starter. Du kan se den anslåede resterende tid for installationen.

Installerer app

Tillykke! Appen er installeret og starter automatisk.

installation-complete

Download flere apps

Når du har hentet din første app, kan du bruge Creative Cloud-computerappen til nemt at gennemse, installere, starte og styre alle Creative Cloud-apps eller -tjenester.

Bemærk:

Du kan downloade mobilapps på din mobilenhed ved at gå til Kataloget over mobilapps.

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Du kan se din installerede app samt en liste over apps, som du kan gennemse og installere.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se ikonet for Creative Cloud, har du muligvis afsluttet programmet. Du kan starte det igen:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Du kan manuelt downloade Creative Cloud-computerappen ved at besøge Creative Cloud-computerapp-siden.

2. Rul til den app, du vil installere, i sektionen Alle apps.

3. Klik på Installer.

Din app begynder at blive overført. Kontrollér statussen for overførslen på statuslinjen ud for navnet på den app.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at hente din app, afhængigt af dit netværks downloadhastighed.

4. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde programikonet og klikke på Åbn.

Din nye app er installeret på din computer på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS). Du kan åbne det på samme måde, som du åbner ethvert andet program på computeren.

Installer tidligere appversioner

Du kan downloade tidligere versioner af Creative Cloud-apps. For de fleste apps kan du have flere versioner af den samme app installeret på computeren på samme tid, hvis du ønsker det.

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

2. Gå til sektionen Alle apps, og rul til den app, du vil installere.

3. Klik på pilen ud for knappen Installer, og klik på Andre versioner.

Andre versioner
  4. Vælg en tilgængelig version, der skal installeres.

Installer andre versioner

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Tidligere produktversioner overskriver ikke eksisterende versioner. Du kan have to versioner af den samme app til at køre samtidigt på computeren.

Søg efter opdateringer

Creative Cloud-computerappen viser, når der er tilgængelige opdateringer til dine installerede apps. Du kan søge efter opdateringer manuelt ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen, og klik på ikonet med de tre lodrette punkter i øverste højre hjørne.

2. Vælg Søg efter app-opdateringer i pop op-menuen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac OS) for at opdatere Creative Cloud-computerappen og søge efter opdateringer.

Panelet Apps opdateres for at vise alle tilgængelige opdateringer.

Ofte stillede spørgsmål