Indhold
Lær, hvordan du henter og installerer dine Creative Cloud-apps. Gennemse og installér også nemt flere versioner af apps.
På denne side

Velkommen til Creative Cloud! For at komme i gang skal du blot hente din første app fra Adobes websted. Adobe Creative Cloud-computerappen – som du vil bruge til at styre fremtidige overførsler – bliver installeret på samme tid.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find en app, du vil hente, f.eks. Photoshop.

Computerkatalog
      Bemærk:

Hvis du har et gratis testabonnement til Creative Cloud, kan du se vejledningen til testversionen af Creative Cloud.

Har du ikke endnu ikke et Creative Cloud-medlemskab eller en testversion af Creative Cloud? Se Kom i gang med Creative Cloud.

2. Klik på Hent for installere den ønskede app. Hvis du ikke er logget ind, bliver du bedt om at logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode. Følg vejledningen på skærmen.

Din app begynder at blive overført.

Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og det styrer resten af installationsprocessen. Kontrollér statussen for overførslen på statuslinjen ud for navnet på den app.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at hente din app, afhængigt af din netværkshastighed.

Henter Photoshop
    3. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde programikonet i panelet Apps og klikke på Åbn.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du normalt starter et program på computeren. Din nye app er installeret på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Tip:

Problemer med den første overførsel? Se Fejlfinding i forbindelse med download og installation af Creative Cloud.

Starte Photoshop

Når du har hentet din første app, kan du bruge Creative Cloud-computerappen til nemt at gennemse, installere, starte og styre alle Creative Cloud-apps eller -tjenester.

Tip:

Du kan hente mobilapps på din mobilenhed ved at gå til Kataloget over mobilapps.

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Adobe Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Du kan se din installerede app samt en liste over apps, som du kan gennemse og installere.

Tip:

Hvis du ikke kan se ikonet for Creative Cloud, har du muligvis afsluttet programmet. Du kan starte det igen:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
      • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Du kan manuelt hente Adobe Creative Cloud-computerappen ved at besøge siden Creative Cloud-computerapp.

2. Rul til den app, du vil installere, i sektion Find flere apps. Hvis du vil filtrere applisten, skal du klikke på Filtre og versioner.

3. Klik på Installér.

Din app begynder at blive overført. Kontrollér statussen for overførslen på statuslinjen ud for navnet på den app.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at hente din app, afhængigt af dit netværks downloadhastighed.

4. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde programikonet og klikke på Åbn.

Din nye app er installeret på din computer på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS). Du kan åbne det på samme måde, som du åbner ethvert andet program på computeren.

Du kan også hente tidligere versioner af Creative Cloud-apps, f.eks. CS6. For de fleste apps vedkommende kan du have flere versioner af den samme app installeret på computeren på samme tid, hvis du ønsker det.

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Adobe Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Creative Cloud-computerikon
    2. Klik på Filtre og versioner, og vælg Tidligere version i sektionen Find flere apps.

Finde flere apps
    3. Rul til den app, du vil hente, og klik på Installér i menuen. Vælg en tilgængelig version, der skal installeres.

Tidligere versioner
      Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud 2015-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på din computer. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Tidligere produktversioner overskriver ikke eksisterende versioner. Du kan have to versioner af den samme app til at køre samtidigt på din computer, dog med undtagelse af Acrobat XI (Windows) og Acrobat DC. Installation af disse Acrobat-versioner fjerner andre versioner af Acrobat. Yderligere oplysninger finder du under Download Acrobat-produkter.

Til toppen

Ofte stillede spørgsmål