En af følgende fejlmeddelelser vises ved installation af Adobe Creative Cloud-programmer i macOS 10.12:

• Installationen kan ikke fortsætte, fordi installationsfilen muligvis er beskadiget.  Download installationsfilen igen.
  • Installationsprogrammet blev ikke initialiseret. Det kan skyldes, at der mangler en fil. Hent Adobe Support Advisor for at finde problemet.

Disse fejlmeddelelser vises, når du installerer Creative Cloud-programmer vha. lokale installationspakker. Det anbefales at installere programmerne via Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Creative Cloud-skrivebordsappen er blevet opdateret og gør det muligt at installere aktuelle og tidligere versioner af Creative Cloud-programmerne. Du finder alle de nødvendige oplysninger om installationsprocessen i Download og installation af Creative Cloud-apps.

Hvis du har brug for at installere offline via en installationspakke som dem, der kan downloades til Creative Cloud-apps, skal du starte installationsprocessen som beskrevet i nedenstående trin.

1. Aktivér diskbilledfilen til Creative Cloud-programmet.

2. Åbn den aktiverede DMG-fil.

3. Højreklik på Install.app, og vælg Vis indholdet af pakke i kontekstmenuen.

4. Naviger til Indhold > MacOS.

5. Dobbeltklik på den eksekverbare Unix-fil med navnet Installer.

Et terminalvindue åbner og starter installationsprogrammet. Du får muligheden for at installere i forsøgstilstand, anvende et serienummer eller bekræfte et Creative Cloud-medlemskab.