Adobe og Apple har arbejdet tæt sammen for at teste Adobe Creative Cloud-programmerne med hensyn til stabilitet og ydeevne samt brugeroplevelsen ved installation på Intel-baserede systemer med Mac OS X Yosemite (version 10.10). De nyeste versioner af alle Adobe CC-produkterne er kompatible. Ud over den nuværende Photoshop CC-udgivelse (2014.2) har Photoshop-teamet også testet kompatibiliteten af Photoshop CC 2014 (2014.2), Photoshop CC (14.2.1) og CS6 (13.0.6, 13.1.2).

Som det er tilfældet med ethvert nyudgivet operativsystem, kan der opstå uventede problemer, som ikke blev opdaget under testen. Støder du på et problem, kan du anmelde det ved hjælp af  fejlanmeldelsesformularen på.

Skal nogle af Adobe Creative Cloud-programmerne opdateres, før de er kompatible med Mac OS X Yosemite?

Nej.

Er Adobe bekendt med problemer, fejl eller mærkelige brugeroplevelser ved brug af CC- eller Acrobat-produkter sammen med Mac OS X Yosemite?

Apple har forbedret sikkerheden ved at introducere deres nye "V2-kodesignering" (som er en måde at garantere, at programmet kommer fra udvikleren og ikke er blevet ændret, inficeret med en virus eller på nogen måde blevet beskadiget). Adobe signerer fremtidige opdateringer med V2, men i nogle programmer, som er signeret med den ældre V1-kodesignering, kan der vises en advarsel om, at "<Adobe-programmet> ikke kan åbnes, fordi udviklerens identitet ikke kan bekræftes." Få mere at vide.

Når Mac OS X 10.10 bruges sammen med Safari 8, åbnes PDF-filer ikke med ekstramodulet Adobe Acrobat eller Reader PDF til browseren. Når en PDF-fil åbnes i en browser, er Safari-funktionen til forhåndsvisning af PDF-filer standardfremviseren til PDF-filer. Angiv specifikt Adobe-ekstramodulet som standardfremviseren til PDF-filer. Få mere at vide.

I vores test har vi ikke fundet andre mærkbare problemer med at køre Creative Cloud-produkter i Mac OS X Yosemite.

Modulet Tilknyt indlæses langsomt eller indlæses kun delvist, når Lightroom bruges sammen med Mac OS X 10.10 via internetforbindelser med lille båndbredde, eller også vises følgende fejlmeddelelse: "Beklager. Der er ingen grafik her". Flere oplysninger.

Hvordan kan jeg i fremtiden installere opdateringer til -kompatibilitet?

Når der kræves opdateringer for at sikre kompatibiliteten mellem Mac OS X Yosemite og Creative Cloud-produkter, får du besked om evt. opdateringer vha. Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller via selve programmet.

Jeg bruger mange ekstramoduler med min nuværende version af Creative Cloud-programmerne. Er disse ekstramoduler kompatible med Mac OS X Yosemite?

Kunden skal selv kontrollere ekstramodulets kompatibilitet ved at kontakte leverandøren af ekstramodulet, før der opgraderes til Mac OS X Yosemite. Ved tredjepartsprodukter skal du kontakte producenten for at få hjælp.

Yder Adobe teknisk support til produkterne på Mac OS X Yosemite?

Adobe tilbyder support til kunder, som bruger Mac OS X Yosemite, i henhold til Adobes almindelige politikker for kundesupport. Gå til supportsiden for at få mere at vide om gratis og betalte supportprogrammer.

Jeg er en volumenlicenskunde. Hvordan får jeg opdateringer til mine Creative Cloud-produkter?

Adobe anbefaler, at du følger din virksomheds interne retningslinjer for opdateringer.  Du bør kontakte den it-ansvarlige for dine Adobe-licenser vedrørende oplysninger om din virksomheds vilkår i forbindelse med opdatering af software. For kunder med volumenlicenser bør it-administratorerne gå ind på Creative Cloud Packager for at lære, hvordan de kan lave pakker med opdateringer for at foretage baggrundsimplementering af CC og CS6.

Er prøveversionerne af de enkelte produkter kompatible med Mac OS X Yosemite?

Ja. Hvis en fuld version af et produkt er kompatibelt med Mac OS X Yosemite, er prøveversionen af programmet også kompatibelt.  Alle kendte problemer, der er beskrevet i dette dokument, gælder også for testversionerne.