Følgende fejlmeddelelse vises, når du forsøger at åbne en Adobe-app:

Aktivering er mislykket. Det var ikke muligt at aktivere <produktnavn>. Kontroller din internetforbindelse, og forsøg igen. Hvis dette problem fortsætter, skal du kontakte Kundeservice, 194:6

Aktivering mislykket fejl 194:6

Løsning

1. Klik på Forsøg igen nederst til højre på fejlmeddelelsesdialogboksen. Følg trinnene herunder, hvis du stadig modtager den samme fejlmeddelelse.

2. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

3. I afsnittet Planer klik på Administrer plan.

4. I afsnittet Aktiverede enheder (på den nederste del af siden), deaktiveres enheden.

5. Åbn Adobe-app‹en, og log på med dit Adobe ID.