Creative Cloud-programmet beder brugeren gentagne gange om at logge på

Sådan løser du problemet, hvis et Creative Cloud-program bliver ved med at logge dig af.

Problem

Når du starter et Creative Cloud-program, kan der opstår situationer, hvor du gentagne gange bliver bedt om at logge på, når du starter programmet.

Problemet opstår typisk, når et antivirusprogram på computeren sletter nogle Adobe-licensfiler.

Løsning

For at løse problemet skal du sørge for, at følgende Adobe-mapper er hvidlistet i antivirusprogrammet på computeren. Følg de relevante instruktioner for dit operativsystem.

Windows

Mappenavn Mappeplacering
SLCache C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\SLCache
SLStore C:\ProgramData\Adobe\SLStore
Adobe PCD Windows 32-bit: Programmer\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD Windows 64-bit: Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\ Adobe PCD

macOS

Mappenavn

Mappeplacering

SLCache

/Bibliotek/Application Support/Adobe/SLCache

SLStore

/Bibliotek/Application Support/Adobe/SLStore

Adobe PCD

/Bibliotek/Programsupport/Adobe/Adobe PCD/