Fejlkode 191 ved installation af Creative Cloud-programmer | Windows

Vises fejl 191 under installation af et Creative Cloud-program i Windows? Sådan retter du fejlen.

Hvis du fik fejl 191 under installation af Adobe XD, skal du se Ret fejlkode 191 ved installation af XD.

Hvorfor opstår fejl 191?

Fejl 191 opstår typisk i følgende situationer:

• Din logindkonto til systemet har ikke administratorrettigheder.
  • Computeren opfylder ikke systemkravene til installation af en UWP-app (Universal Windows Platform). Du kan læse mere i afsnittet om systemkrav.
  • En UWP-pakke kunne ikke sideloades i Windows.

Inden du går i gang

Inden du går i gang, skal du kontrollere, at din konto har administratorrettigheder.

1. Tryk på Windows-tasten + R på tastaturet.

2. Skriv netplwiz, og klik på OK.

3. Kontrollér, at dert står Administratorer i kolonnen Grupper på fanen Brugere.

Fanen Brugere i Windows

Gør følgende, hvis din logindkonto ikke har administratorrettigheder.

1. Vælg den konto, du vil redigere, under Brugere af denne computer.

2. Klik på Egenskaber.

3. Vælg Administrator som brugerkontotype på fanen Gruppemedlemskab.

Vælg Administratorgruppemedlemskab

4. Klik på Anvend og derefter på OK.

Når du har foretaget fejlfindingen, skal du prøve følgende løsningsforslag, indtil problemet er blevet løst.

Sådan retter du fejl 191

Du kan støde på en fejl som ERROR_DELETING_EXISTING_APPLICATIONDATA_STORE_FAILED eller en lignende, mens du installerer Creative Cloud-appen. Det kan forekomme, når der allerede er installeret en anden Creative Cloud-programpakke på din computer.

Gør følgende for at slette den eksisterende pakke og installere den nye:

1. Skriv "powershell" i søgefeltet i Windows proceslinje.

2. Find "Windows PowerShell", og højreklik på det.

3. Vælg Kør som administrator, og klik på Ja, når du bliver bedt om tilladelse.

4. Kør kommandoen Add-AppxPackage -RegisterByFamilyName -MainPackage Adobe.CC.XD_{version}_x64__adky2gkssdxte for at få vist (vis) den eksisterende pakke.

5. Find og fjern Creative Cloud-appen på listen Apps og funktioner.

6. Installer den nye pakke til Creative Cloud-computerappen.

Sørg for, at der er læse- og skriveadgang til følgende mapper. Det gør du ved at følge de angivne stier til disse mapper på din computer.

• C:\Windows\temp
  • C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Local\Temp
  • C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Local\Packages

Når det er gjort, skal du gøre følgende og kontrollere, og i givet fald ændre, mappetilladelser for disse mapper en ad gangen  Fortsæt derefter med at installere appen fra Creative Cloud-computerprogrammet.

1. Gå til den mappe, som du vil kontrollere læse- og skrivetilladelser for.

2. Højreklik på mappen, og vælg Egenskaber.

3. Hvis mappen ikke har læse- og skriveadgang, skal du gå til fanen Sikkerhed og klikke på Rediger.

Fanen Sikkerhed i Windows

4. Marker afkrydsningsfeltet for Læs og Skriv i kolonnen Tillad.

5. Klik på Anvend.

Det er sandsynligt, at nogle beskadigede Microsoft Store-komponenter forhindrer installationen. For at løse dette problem skal du nulstille cachen til Microsoft Store.

1. Tryk på Windows-tasten + R på tastaturet.

2. Skriv WSReset.exe, og klik på OK..

En tom kommandolinje (såvel som Microsoft Store) åbnes.

3. Vent, mens Microsoft Store reparerer sig selv. Kommandolinjen lukkes automatisk, når Store-cachen er nulstillet.

4. Når det er gjort, skal du åbne Store og installere appen igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du geninstallere Microsoft Store ved hjælp af Windows PowerShell.

1. Skriv "Windows PowerShell" i søgefeltet på proceslinjen.

2. Højreklik på Windows PowerShell, og vælg Kør som administrator.

3. Kopier og indsæt følgende kommando i PowerShell, og tryk derefter på returtasten.

Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

4. Når det er gjort, skal du åbne Microsoft Store og installere din Creative Cloud-app igen.

Windows 10

1. Vælg Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed.

2. Klik på Windows-opdateringer i venstre menu.

3. Kontrollér, om der er nye opdateringer til Windows 10, ved at vælge Søg efter opdateringer.

Opdateringerne installeres automatisk straks efter søgningen. Visse opdateringer kan planlægges til at blive installeret på et senere tidspunkt, hvor du ikke bruger computeren.

1. Søg efter filen Install.log her:C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\Installers.

2. Når du har åbnet filen, skal du søge efter #@#OS_Error_Code.

3. Kopier den fejlkode, der vises efter #@#OS_Error_Code; den ligner eksemplet nedenfor.

Fejllog for fejlkode 191

4. Find den kopierede fejlkode i dette fejlfindings dokument.

5. Følg de anbefalede trin til løsning af fejlkoden.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online