Når du logger på computeren med en anden brugerkonto og derefter starter et Adobe-program, bliver du bedt om at logge på din Adobe-konto igen.

Løsning

Log på med dit Adobe ID og din adgangskode, første gang du starter et Adobe-program, når du logger på computeren med en anden brugerkonto.

Dette er helt normalt, fordi Adobe har forbedret sikkerheden omkring, hvordan programmer gemmer licensoplysninger.

Bemærk:

Når du bruger dit Adobe ID til at aktivere et program på forskellige brugerkonti på samme computer, tæller det ikke som ekstra aktiveringer med dit Adobe ID, så længe du bruger programmet på én brugerkonto ad gangen.