Find hurtigt serienummeret til produktet, så du kan geninstallere eller opgradere.

Hvis en Creative Cloud-app beder om et serienummer

Creative Cloud-apps kræver ikke serienumre. Hvis du bliver bedt om at angive et serienummer, når du starter en Creative Cloud-app, er det en fejl. Se Creative Cloud-app beder om serienummer for at få oplysninger om, hvordan du løser problemet.

Hvis du har købt fra Adobe.com eller har registreret dit produkt

Hvis du hentede dit produkt fra Adobe.com eller har registreret det, er det nemt at finde serienummeret. Adobe holder styr på det for dig.

Følg disse trin for at se en liste over dine registrerede produkter og deres serienumre:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Dit Adobe ID er den entydige e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste. Hvis du brugte din sociale konto (Facebook eller Google) til at oprette din Adobe ID-konto, er dit Adobe ID det samme som den e-mailadresse, der er tilknyttet din sociale konto. Du kan finde flere oplysninger i Administrer din Adobe ID-konto.

2. I navigationslinjen øverst på siden Administrer konto skal du vælge Planer og produkter.

3. I afsnittet Ordrehistorik skal du vælge Se dine ordrer.

view-your-orders
  4. Vælg det ønskede ordrenummer i afsnittet Ordrehistorik.

Vælg det ønskede ordrenummer i afsnittet Ordrehistorik
  5. På skærmen Ordrenummer skal du enten vælge Vis alle downloads eller Downloads og serienumre

order-details
  6. Find serienummeret på downloadlisten.

view-serial-number

Hvis du har produktemballagen eller en indløsningskode fra en forhandler

Hvis du har produktemballagen eller en indløsningskode fra en forhandler, skal du se i følgende tabel for at finde serienummeret.

Hvordan købte du produktet?

Hvor er koden eller serienummeret?

Forudbetalt kort, produktboks eller fra forhandler

Se afsnittet nedenfor: Forudbetalt kort, produktboks eller fra forhandler.

Som en produktudgave til studerende eller undervisere

Se Serienumre, indløsningskoder og produktkoder | Udgaver til studerende og undervisere.

Som en volumenlicens

Du kan finde serienummeret på Adobes licenswebsted.

Som en del af Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Der kræves ikke serienummer for at installere eller starte en Creative Suite 6-app. Gå i stedet til siden med Adobe-konti, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Hvis du har en indløsningskode, skal du gå til Indløs dit køb. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode, angiv indløsningskoden, følg instruktionerne på skærmen, og installer dit produkt.

Hvis du installerer fra diske, skal du angive dit Adobe ID, når du i installationsprogrammet bliver bedt om det. (Hvis du begyndte at installere, før du indløste koden, skal du annullere, indløse koden og starte igen).

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se afsnittet nedenfor: ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Forudbetalt kort, produktboks eller fra forhandler

Sådan finder du serienummeret, hvis du har købt dit produkt ved hjælp af et forudbetalt kort, har en produktboks eller har købt fra en forhandler.

Hvad har du:   Hvor er koden eller serienummeret?
Et forudbetalt kort

Find indløsningskoden under folien, der kan ridses af, på bagsiden af kortet.

Få flere oplysninger i Hjælp til indløsningskode.

En produktboks

(ældre produkter)

For ældre produkter kan koden være på diskhylsteret (serienummer), på et indsætskort (indløsningskode) eller på produktboksen (serienummer).

Hvis du har et kort med en indløsningskode, kan du se Hjælp til indløsningskode.

En e-mail fra en forhandler

Find indløsningskoden eller serienummeret i e-mailen.

Hvis du modtager en indløsningskode, kan du se Hjælp til indløsningskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Produkt

Hvordan finder jeg serienummeret?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
2. På den blå linje i toppen af skærmen skal du klikke på Versionsoplysninger for at få vist serienummeret. Hvis der ikke vises et serienummer, har du en testversion af softwaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Find CF Admin-værktøjslinjen til venstre.
2. Under Server-afsnittet skal du klikke på Versionsoplysninger for at få vist serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og tidligere

1. Vælg Start > Kør. Skriv regedit, og klik på OK.
2. Åbn registreringen i HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Se serienummeret til højre.

ColdFusion Studio 4.5 og tidligere

1. Vælg Hjælp > Om > Versionsoplysninger.
2. Se serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start administrationskonsollen, og log ind.
2. Klik på fanen Licens, og se serienummeret i feltet Serverlicenser.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
2. Klik på Serienummer.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
2. Klik på fanen Licenser

Ugyldigt eller tilbagekaldt serienummer

Hvis du under forsøget på at installere Creative Suite 6 har modtaget en besked om, at det serienummer, du bruger, er blevet tilbagekaldt eller er ugyldigt, skyldes det, at det serienummer, du forsøger at bruge, er blevet blokeret af Adobe. Adobe blokerer serienumre, der ikke er blevet udstedt af Adobe, eller som er blevet anvendt på en svigagtig måde af uautoriserede sælgere til at fremstille uægte software. Du bliver desværre først gjort opmærksom på, at serienummeret er blevet blokeret af denne årsag, når du genaktiverer eller geninstallerer Adobe-software.

Besøg denne side for at få flere oplysninger og for at løse problemet.