Indhold
Find serienummeret hurtigt, så du kan registrere, opdatere og opgradere produktet, opgradere til Creative Cloud-medlemskab og meget mere.
På denne side

Du har muligvis modtaget et serienummer eller en indløsningskode, afhængigt af hvordan du købte Adobe-produktet.

Du skal bruge serienummeret, når du registrerer eller opdaterer produktet og opgraderer til en Creative Cloud-aftale. Du skal også have det for at være berettiget til visse typer serviceaftaler. Brug indløsningskoden – som sendes under mindre sikre omstændigheder – til at indløse produktlicensen, hvorefter du modtager serienummeret.

Kan du ikke finde serienummeret? Du kan finde det på følgende måde.

Hvis du har registreret appen eller downloadet den fra Adobe.com, er det nemt at finde serienummeret. Adobe holder styr på det for dig.

1. Du kan se en liste over dine registrerede produkter og de tilhørende serienumre ved at gå ind på http://adobe.com/go/account_dk og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Vælg Abonnementer og produkter > Vis alle > Produkter Vis mine produkter.

Hvis du ikke har registreret produktet, kan du finde
      serienummeret i tabellen.

Hvordan har du købt dit produkt?
    Hvor finder du koden eller serienummeret?

Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler

Se: Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler.

Som en produktversion for studerende og undervisere

Se: Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.

Som en volumenlicens

Du kan finde serienummeret på Adobes licenswebsted.

Downloadet fra Adobe.com

Når du downloader et produkt via Adobe.com, sender Adobe dig en e-mail med serienummeret og registrerer produktet på din Adobe ID-konto.

Du kan se en liste over dine registrerede produkter og de tilhørende serienumre ved at gå ind på http://adobe.com/go/account_dk og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode. Vælg Abonnementer og produkter > Vis alle > Vis mine produkter.

Hvis produktet ikke vises, skal du søge efter en e-mail fra Adobe med emnet "Dine serienumre."

Som en del af Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Du behøver ikke noget serienummer for at installere eller åbne CS6-apps.

Hvis du har en indløsningskode, skal du gå ind på www.adobe.com/go/getserial_dk. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, følg anvisningerne på skærmen, og installer produktet.

Hvis du installerer fra diske, skal du angive dit Adobe ID, når installationsprogrammet beder dig om det. (Hvis du begyndte at installere, før du indløste koden, skal du annullere installationen, indløse koden og derefter starte forfra.)

Via et Creative Cloud-abonnement

Du behøver ikke noget serienummer, når du vil installere eller åbne apps, som er købt gennem Creative Cloud-abonnementet.

Hvis du har en indløsningskode, skal du gå ind på creative.adobe.com/redeem. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, og følg anvisningerne på skærmen for at aktivere abonnementet.

Du kan se yderligere oplysninger under "Aktivering af Creative Cloud-medlemskabet" i Hjælp til indløsningskoder.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se: Find serienummer til ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Hvad har du?

Hvor kan du finde koden eller serienummeret?

Et forudbetalt kort

Din indløsningskode findes under skrabefeltet på bagsiden af kortet.

Du kan finde serienummeret på www.adobe.com/go/getserial. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, og følg anvisningerne på skærmen.

Du kan se yderligere oplysninger under "Konvertering af indløsningskode til serienummer" i Hjælp til indløsningskoder.

En produktæske

Koden findes på omslaget til disken (serienummer), på en indlægsseddel (indløsningskode) eller på selve produktæsken, afhængigt af produktet.

Hvis du har en indløsningskode, skal du konvertere den til et serienummer. Gå ind på www.adobe.com/go/getserial_dk. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, og følg anvisningerne på skærmen.

Du kan se yderligere oplysninger under "Konvertering af indløsningskode til serienummer" i Hjælp til indløsningskoder.

En e-mail fra forhandleren

Du finder indløsningskoden eller serienummeret i e-mailen.

Hvis du modtager en indløsningskode, skal du konvertere den til et serienummer. Gå ind på www.adobe.com/go/getserial_dk. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, og følg anvisningerne på skærmen.

Du kan se yderligere oplysninger under "Konvertering af indløsningskode til serienummer" i Hjælp til indløsningskoder.

Produkt
    Hvordan finder jeg mit serienummer?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
    2. På den blå linje på tværs øverst på skærmen klikker du på Versionsinfo for at få vist serienummeret. Hvis der ikke vises et serienummer, har du en prøveversion af softwaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Find værktøjslinjen CF Admin til venstre.
    2. Under Server klikker du på Versionsinfo for at få vist serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og tidligere

1. Vælg Start > Kør. Skriv regedit, og klik på OK.
    2. Åbn registreringen i HKEY_local_machine\Software\Allaire\ColdFusion\CurrentVersion.
    3. Skriv serienummeret til højre ned.

ColdFusion Studio 4.5 og tidligere

1. Vælg Hjælp > Om > Versionsinfo.
    2. Nedskriv serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administrationskonsol, og log på.
    2. Klik på fanen Licens, og skriv serienummeret i feltet Serverlicenser.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
    2. Klik på Serienummer.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
    2. Klik på fanen Licenser

Til toppen