Find serienummeret hurtigt, så du kan registrere eller opgradere produktet.

Bemærk:

Se Ugyldige eller annullerede serienumre, hvis du vil løse problemer, der opstår som følge af ugyldige eller annullerede serienumre.

Creative Cloud-appen beder om serienummeret

Creative Cloud-programmer kræver ikke serienumre. Hvis du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter en Creative Cloud-app, er det en fejl. Du finder oplysninger om, hvordan dette problem løses, i Creative Cloud-appen beder om et serienummer.

Hvad skal du bruge et serienummer til?

Du har muligvis modtaget et serienummer eller en indløsningskode, afhængigt af hvordan du købte Adobe-produktet.

Du skal bruge serienummeret, når du registrerer eller opdaterer produktet og opgraderer til et Creative Cloud-abonnement. Du skal også have det for at være berettiget til visse typer serviceaftaler. Brug indløsningskoden – som sendes under mindre sikre omstændigheder – til at indløse produktlicensen, hvorefter du modtager serienummeret.

Kan du ikke finde serienummeret? Følg trinene herunder for at finde det.

Kan du ikke finde serienummeret?

Hvis du har registreret appen eller downloadet den fra Adobe.com, er det nemt at finde serienummeret. Adobe holder styr på det for dig.

Du finder en liste over dine registrerede produkter og deres serienumre ved at følge disse trin:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Vælg Abonnementer og produkter på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Under Ordrehistorik skal du vælge Vis mine ordrer.

view-your-orders
  4. Under Ordrehistorik skal du vælge det ønskede ordrenummer.

order-history
  5. På skærmen med ordrenumre skal du vælge enten Vis alle downloads eller Downloads og serienumre.

order-details
  6. Serienummeret er vist.

view-serial-number

Kontakt os, hvis produktet ikke står på kontoen.

Hvis du har emballagen til produktet eller en indløsningskode fra en forhandler, kan du finde serienummeret i følgende tabel.

Hvordan har du købt dit produkt? Hvor finder du koden eller serienummeret?
    Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler Se Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler.
    Som en produktversion for studerende og undervisere Se Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.
    Som en volumenlicens  Du kan finde serienummeret på Adobes licenswebsted.
    Som en del af Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Du behøver ikke noget serienummer for at installere eller åbne Creative Suite 6-apps. I stedet kan du gå ind på Adobes kontoside og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Hvis du har en indløsningskode, skal du gå til Indløs dit køb. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, følg anvisningerne på skærmen, og installer produktet.

Hvis du installerer fra diske, skal du angive dit Adobe ID, når installationsprogrammet beder dig om det. (Hvis du begyndte at installere, før du indløste koden, skal du annullere installationen, indløse koden og derefter starte forfra.)

Kontakt os, hvis du ikke kan finde serienummeret, eller hvis produktet ikke vises på din konto.

Via et Creative Cloud-abonnement

Du behøver ikke noget serienummer, når du vil installere eller åbne apps, som er købt gennem et Creative Cloud-abonnement. I stedet kan du gå ind på Adobes kontoside og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.Kontakt os, hvis produktet ikke står på listen.

Hvis du har en indløsningskode, skal du gå til Indløs en indløsningskode. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, og følg anvisningerne på skærmen for at aktivere abonnementet.

Du kan se yderligere oplysninger under "Creative Cloud-medlemskab" i Hjælp til indløsningskoder.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun Se ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Produkt
Hvordan finder jeg mit serienummer?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
2. På den blå linje på tværs øverst på skærmen klikker du på Versionsinfo for at få vist serienummeret. Hvis der ikke vises et serienummer, har du en prøveversion af softwaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Find værktøjslinjen CF Admin til venstre.
2. Under Server klikker du på Versionsinfo for at få vist serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og tidligere

1. Vælg Start > Kør. Skriv regedit, og klik på OK.
2. Åbn registreringen i HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Skriv serienummeret til højre ned.

ColdFusion Studio 4.5 og tidligere

1. Vælg Hjælp > Om > Versionsinfo.
2. Nedskriv serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administrationskonsol, og log på.
2. Klik på fanen Licens, og skriv serienummeret i feltet Serverlicenser.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
2. Klik på Serienummer.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
2. Klik på fanen Licenser

Ugyldige eller annullerede serienumre

Hvis der vises en meddelelse om, at serienummeret er annulleret eller ugyldigt, når du prøver at installere Creative Suite 6, skyldes det, at det serienummer, du prøver at bruge, er blevet blokeret af Adobe. Adobe blokerer serienumre, som ikke er udstedt af Adobe, eller som har været misbrugt af uautoriserede sælgere til at fremstille forfalsket software. Desværre får du kun besked om, at serienummeret er blokeret af denne årsag, hvis du aktiverer eller installerer Adobe-software på ny.

Du kan læse mere og få hjælp til løse dette problem på denne side.