Find serienummeret hurtigt, så du kan opgradere produktet eller installere det igen.

Hvis et Creative Cloud-program beder om serienummeret

Creative Cloud-programmer kræver ikke serienumre. Hvis du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter en Creative Cloud-app, er det en fejl. Du kan få hjælp til at løse dette problem i Fejlfinding, når Creative Cloud-programmerne beder om et serienummer.

Hvis du købte produktet på Adobe.com eller har registreret det

Hvis du har registreret produktet eller hentet det på Adobe.com, er det nemt at finde serienummeret. Adobe holder styr på det for dig.

Du finder en liste over dine registrerede produkter og deres serienumre ved at følge disse trin:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste. Hvis du har oprettet din Adobe ID-konto via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google), er dit Adobe ID det samme som e-mailadressen, der er tilknyttet den pågældende konto. Du finder flere oplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

2. Vælg Abonnementer og produkter på navigationslinjen øverst på siden Administrer konto.

3. Vælg Vis mine ordrer under Ordrehistorik.

Vis dine ordrer
  4. Under Ordrehistorik skal du vælge det ønskede ordrenummer.

Vælg ordrenummer
  5. På skærmen med ordrenumre skal du vælge enten Vis alle downloads eller Downloads og serienumre.

Skærm med serienumre
  6. Find dit serienummer på downloadlisten.

Find serienummer

Hvis du har emballagen til produktet eller en indløsningskode fra en forhandler

Hvis du har emballagen til produktet eller en indløsningskode fra en forhandler, kan du finde serienummeret i følgende tabel.

Hvordan har du købt dit produkt?

Hvor finder du koden eller serienummeret?

Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler

Se afsnittet Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler nedenfor.

Som en produktversion for studerende og undervisere

Se Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.

Som en volumenlicens

Du kan finde serienummeret på Adobes licenswebsted.

Som en del af Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Du behøver ikke noget serienummer for at installere eller åbne Creative Suite 6-apps. I stedet kan du gå ind på Adobes kontoside og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Hvis du har en indløsningskode, skal du gå til Indløs dit køb. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, indtast indløsningskoden, følg anvisningerne på skærmen, og installer produktet.

Hvis du installerer fra diske, skal du angive dit Adobe ID, når installationsprogrammet beder dig om det. (Hvis du begyndte at installere, før du indløste koden, skal du annullere installationen, indløse koden og derefter starte forfra.)

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se afsnittet ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun nedenfor.

Forudbetalt kort, produktæske eller hos en forhandler

Sådan finder du serienummeret, hvis du har købt produktet med et forudbetalt kort eller hos en forhandler, eller hvis du har et produkt, som stadig er i æsken.

Hvad har du?   Hvor finder du koden eller serienummeret?
Et forudbetalt kort

Din indløsningskode findes under skrabefeltet på bagsiden af kortet.

Du finder en detaljeret vejledning i afsnittet Hjælp til indløsningskode.

En produktæske

(ældre produkter)

Koden til ældre produkter findes på omslaget til disken (serienummer), på en indlægsseddel (indløsningskode) eller på selve produktæsken (serienummer).

Hvis du har et kort med en indløsningskode, finder du flere oplysninger i Hjælp til indløsningskode.

En e-mail fra forhandleren

Du finder indløsningskoden eller serienummeret i e-mailen.

Hvis du har modtaget en indløsningskode, finder du flere oplysninger i Hjælp til indløsningskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Produkt

Hvordan finder jeg mit serienummer?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
2. Klik på Versionsinfo på den blå linje øverst på skærmen for at se serienummeret. Hvis der ikke vises et serienummer, har du en prøveversion af softwaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Find værktøjslinjen CF Admin til venstre.
2. Klik på Versionsinfo under Server for at se serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og tidligere

1. Vælg Start > Kør. Skriv regedit, og klik på OK.
2. Åbn registreringen i HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Skriv serienummeret til højre ned.

ColdFusion Studio 4.5 og tidligere

1. Vælg Hjælp > Om > Versionsinfo.
2. Notér serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administrationskonsol, og log på.
2. Klik på fanen Licens, og notér det serienummer, der vises i feltet Serverlicenser.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
2. Klik på Serienummer.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
2. Klik på fanen Licenser

Ugyldigt eller annulleret serienummer

Hvis der vises en meddelelse om, at serienummeret er annulleret eller ugyldigt, når du prøver at installere Creative Suite 6, skyldes det, at det serienummer, du prøver at bruge, er blevet blokeret af Adobe. Adobe blokerer serienumre, som ikke er udstedt af Adobe, eller som har været misbrugt af uautoriserede sælgere til at fremstille forfalsket software. Desværre får du kun besked om, at serienummeret er blokeret af denne årsag, hvis du aktiverer eller installerer Adobe-software på ny.

Du kan læse mere og få hjælp til løse dette problem på denne side.