Tiedostojen jakaminen Adobe SendNow -palvelussa

Voit ladata Acrobat.comiin monenlaisia muitakin tiedostoja kuin PDF-tiedostoja ja jakaa niitä.

1. Avaa Jaa-tehtäväpaneeli jollakin seuraavista menetelmistä:
    • Valitse Tiedosto > Lähetä tiedosto.

• Napsauta työkalurivin Sähköposti-painiketta.

2. Valitse Lähetä sähköpostia -valintaikkunasta Käytä Adobe SendNow -palvelua. Adobe SendNow avautuu oletusselaimeen.

Lisätietoja on aiheessa Adobe SendNow -palvelun käyttäminen.

Acrobat lataa tiedostot Adoben online-palveluihin ja lähettää vastaanottajille sähköpostiviestin, joka sisältää linkin jaettuun tiedostoon. Samanlainen linkki näkyy vahvistusviestissä, jonka saat sähköpostiosoitteeseesi.

Jaa tiedostoja sähköpostitse

Voit jakaa monenlaisia muitakin tiedostoja kuin PDF-tiedostoja.

1. Voit lähettää tiedoston sähköpostitse jollakin seuraavista tavoista:
    • Valitse Tiedosto > Lähetä tiedosto.

• Napsauta työkalurivin Sähköposti-kuvaketta.

2. Valitse Lähetä sähköpostia -valintaikkunasta haluamasi asetus ja valitse sitten Jatka.
    • Valitse Käytä oletussähköpostisovellusta, jos haluat käyttää omaa sähköpostiohjelmaasi.

• Valitse Käytä Web-sähköpostia, jos haluat käyttää jotakin Web-sähköpostijärjestelmää, kuten Gmailia tai Yahoota.

Valitse Muista valintani, jos haluat ohittaa tämän valintaikkunan myöhemmillä kerroilla.

3. Valitse Jatka ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos haluat lisätä tai muokata sähköpostitilejä, katso kohtaa Sähköpostin oletusasetukset.

1. Valitse Kommentti > Tarkistus > Collaborate Live.
  2. Valitse tai etsi PDF-tiedosto kysyttäessä ja napsauta sitten Seuraava.
  3. Anna kysyttäessä Adobe-tunnuksesi ja salasanasi tai luo tunnus tarvittaessa.
  4. Tee sähköpostinäytössä seuraavat toimet ja napsauta sitten Lähetä:
    • Kirjoita kutsuttavien henkilöiden sähköpostiosoitteet. Erottele osoitteet puolipistein tai rivinvaihdoin. Napsauta Vastaanottaja- tai Kopio-painiketta, jos haluat valita osoitteita sähköpostisovelluksen osoitteistosta.

• Esikatsele sähköpostin aihetta ja sisältöä ja tee tarvittavat muutokset. Jos haluat käyttää oletusviestiä, napsauta Palauta oletusviesti.

• Jos haluat ohjata yhteistyötä Acrobat.comissa, valitse Tallenna tiedosto Acrobat.comiin ja lähetä linkki vastaanottajille. Jos haluat lähettää tiedoston vastaanottajille liitteenä, älä valitse tätä asetusta.

• Jos ohjaat yhteistyötä Acrobat.comissa, valitse Käyttöoikeustaso-valikosta vaihtoehto, joka määrittää, kuka voi vastaanottaa tiedoston.

1. Tee Käytä tosiajassa -sähköpostikutsussa yksi seuraavista toimista:
    • Jos sähköpostiviestissä on PDF-liite, kaksoisnapsauta liitettä.

• Jos sähköpostiviestissä on URL-osoite, napsauta sitä tai kirjoita URL-osoite selaimen osoiteruutuun. Kirjaudu pyydettäessä Adobe-tunnuksellasi ja salasanallasi.

2. Kirjaudu pyydettäessä vieraana tai Adobe-tunnuksellasi ja salasanallasi.
  3. Kun osallistut Käytä tosiajassa -istuntoon, tee tarvittaessa mikä tahansa seuraavista toimista:
    • Kirjoita viestejä ruudun alareunan ruutuun. Valitse viestin tekstin väri napsauttamalla väriruutua.

• Jos haluat jakaa sivuja niin, että kaikilla osallistujilla on sama sivunäkymä, napsauta Aloita sivun jakaminen -painiketta. Sivun jakamisen aikana painikkeen tekstinä on Lopeta sivun jakaminen. Voit lopettaa jakamisen milloin tahansa.

• Jos haluat jakaa näytön Adobe ConnectNow -kokouksessa, valitse asetusvalikosta Jaa oma näyttö.

• Jos haluat tallentaa jutteluhistorian, valitse asetusvalikosta Tallenna chat.

• Jos haluat lopettaa dokumentin tosiaikaisen käsittelyn, valitse asetusvalikosta Lopeta chat ja sivun jakaminen omassa kopiossani tai Lopeta chat ja sivun jakaminen kaikissa kopioissa (mahdollinen vain aloittajalle). Jos lopetat kaikkien kopioiden tosiaikaisen käsittelyn, käyttäjät eivät voi kirjautua tosiaikaiseen käsittelyyn dokumentin minkään kopion avulla.

Adobe Online -palveluiden oletusasetukset

Jos haluat muuttaa Acrobat.com-tiliasetuksia, avaa Oletusarvot-valintaikkuna ja valitse Luokat-kohdasta Online-palvelut.

Sähköpostiosoite (Adobe ID)

Määrittää Adobe ID:hesi liittyvän sähköpostiosoitteen.

Kirjaudu ulos

Kirjaudu ulos Acrobat.com-tililtäsi napsauttamalla tätä.

Tilin hallinta

Tarkastele ja muuta tiliasetuksia napsauttamalla tätä.

Vaihda salasana

Poista tallennettu salasana ja määritä uusi napsauttamalla tätä.

Kopioi minut, kun lähetän sähköpostikutsun käyttämällä Adoben online-palveluja

Kun tämä asetus on valittu, ohjelma lähettää sinulle kopion kutsuviestistä, jonka lähetit jaettuja tarkistuksia ja lomakkeiden jakamista varten.

Sähköpostin oletusasetukset

Jos haluat muuttaa tai lisätä sähköpostitilejä, avaa Oletusarvot-valintaikkuna ja valitse Luokat-kohdasta Sähköpostitilit. Sähköpostitiliä käytetään erilaisissa työnkuluissa, kuten tiedoston lähettämisessä ja tarkastamisessa. Voit käyttää oletussähköpostiohjelmassasi määritettyä tiliä tai Web-sähköpostitilejä, kuten Gmail- tai Yahoo!-tiliä.

Tilit

Näyttää kaikki sähköpostitilit.

Lisää tili

Valitse lisättävä sähköpostitili. Jos haluat lisätä Gmail- tai Yahoo!-tilin, anna sähköpostiosoitteesi. Muita tilejä varten sinun täytyy antaa lisää tietoja, kuten salasana ja palvelinasetukset.

Muokkaa

Muokkaa muiden sähköpostitilien asetuksia.

Tee oletukseksi

Napsauta tätä, jos haluat käyttää valittua tiliä oletustilinä.

Poista

Napsauta tätä, jos haluat poistaa valitun tilin.

Buzzword-dokumentin luominen

Adobe Buzzword -dokumentin luominen suoraan Acrobatista ei ole käytettävissä Acrobat X:ssä ja uudemmissa versioissa. Jos sinulla on Acrobat.com-tili, voit luoda ja jakaa Buzzword-dokumentteja. Lisätietoja: http://acrobat.com.

Yhteistyö ConnectNow-kokouksissa

ConnectNow-kokouksen käynnistäminen suoraan Acrobatista ei ole käytettävissä Acrobat X:ssä ja uudemmissa. Jos sinulla on Acrobat.com-tili, voit jakaa PDF:iä ja työpöytäsi sekä käyttää muita yhteiskäyttötoimintoja ConnectNow-kokouksissa. Lisätietoja: http://acrobat.com.