Acrobatin 11.0.01-päivityksen jälkeen näytölle tulee sarjanumerovalintaikkuna, kun tulostetaan käyttäen Adobe PDF -tulostinta. Joissakin tapauksissa näytölle tulee virheilmoitus, jossa pyydetään aktivoimaan Acrobat. Ongelma ilmenee vain, jos kaikki seuraavassa luetellut asiat pitävät paikkansa:

• Järjestelmä käyttää Acrobatia Windowsissa ja Acrobat on päivitetty versioon 11.0.01.
  • Acrobatia ei ole käynnistetty aikaisemmin.
  • Acrobatin sarjanumero on vain englanninkieliselle versiolle.
  • Käyttöjärjestelmän kieli ei ole englanti.
  • Asennus ei ole käyttöliittymäasennus. Tämä tarkoittaa sitä, että asennus on komentoriviasennus tai jokin muu yrityskäytössä oleva tapa.
  • Yrität tulostaa Adobe PDF -muotoon.

Ratkaisut

Ratkaisu loppukäyttäjälle

Käynnistä Acrobat kyseiselle käyttäjälle ainakin kerran ennen tulostamista PDF-muotoon ratkaistaksesi ongelman tämän käyttäjän osalta kyseisellä tietokoneella.

Ratkaisu yritysten IT-tuelle

Ongelman ratkaisemiseksi kaikille käyttäjille millä tahansa tietokoneella toimi seuraavasti:

1. Etsi rekisteriavain HKLM\Software\[wow6432node]\Adobe\Adobe Acrobat\11.0\Language\current\
  2. Aseta oletusarvoksi "acrobat.dll”.
  3. Jaa asetus organisaatiossasi käyttäen GPO:ta tai muuta tapaa.