Acrobatin yhteensopivuus uuden macOS 10.13 High Sierra -version kanssa

Sekä Acrobat 2017 että Acrobat DC ovat yhteensopivia uuden macOS High Sierra (10.13) -version kanssa. Alla on mainittu eräitä tunnettuja ongelmia. Adobe pyrkii korjaamaan nämä ongelmat tulevassa versiossa.

Tunnetut ongelmat

Adoben sovellukset ja 64-bittinen yhteensopivuus

Kun päivität macOS 10.13.4:n uusimpaan versioon tai käynnistät Acrobat DC:n tai Acrobat Reader DC:n ensimmäistä kertaa macOS High Sierran viimeisimmässä versiossa, saatat nähdä varoitusviestin, joka kertoo, että Adobe-ohjelmistot on optimoitava suorituskyvyn parantamiseksi.

32-bittisiä osia varoitus macOS 10.13 High Sierra -käyttöjärjestelmässä

Tämä johtuu tietyistä 32-bittisistä osista, ja Adobe ratkaisee ongelman myöhemmin. Huomaa, että käyttäjältä ei vaadita tällä hetkellä toimia ja että sovellukset toimivat edelleen normaalisti.

Lisätietoja on seuraavissa resursseissa:

Huomautukset

• Ei valintaruutua täyttövärin merkitsemiseksi läpinäkyväksi oikeutettujen huomautusten ominaisuuksissa. [ADC-4223579]

Yhteistyö

• Kun osallistutaan WebDAV-pohjaiseen jaettuun tarkistukseen, avainnipun salasana ponnahtaa esiin kolme kertaa, vaikka salasana olisi annettu ja ”Salli aina” olisi valittu. [ADC-4226584]

Lomakkeet

• Reunan värin, täyttövärin tai molempien valitseminen tai vaihtaminen ei onnistu lomakekentän ominaisuuksissa. [ADC-4225994]

Hävitä

• Hävitykselle ei voi valita täyttöväriä Ominaisuudet-valintaikkunassa. [ADC-4226271]

Sendmail

• [Koskee versiota 11.x] Sähköpostiin liittäminen ei toimi, kun Outlook on oletussähköpostiohjelma Mac High Sierra -käyttöjärjestelmässä. [ADC-4229279]

Katseluohjelma

• Osa Acrobatin valintaikkunoista näkyy käynnistettäessä mustana ja sen jälkeen oikein. [ADC-4220296]