Acrobat DC on 64-bittinen sovellus Mac-käyttöjärjestelmässä, minkä vuoksi 32-bittisiä TWAIN-ajureita ei tueta.

Päivitys:

Olemme lisänneet heinäkuussa julkaistavaan Acrobat DC -päivitykseen 64-bittisyyden tuen TWAIN-ajureille Mac-käyttöjärjestelmässä.

Tilapäisratkaisu

Käyttäjät voivat edelleen jatkaa ICA-ajureiden käyttöä skannaamiseen. Vastaavia ajureita voi ladata App Storen päivitysosasta (kuten seuraavassa kuvassa näkyy), kun skanneri on kytketty.

App Store -päivitysosio