13. lokakuuta 2015 julkaistavan Acrobat DC:n version myötä voit nyt asentaa Acrobat DC:n Acrobatin aikaisempaa versiota (X tai XI) poistamatta.

Kun asennat Acrobat DC:n, Creative Cloud -tietokoneohjelmisto tai Acrobatin asennusohjelma antaa sinun valita, haluatko poistaa tai säilyttää Acrobatin aikaisemman version. Oletusarvoisesti valitaan Poista vanhat/aikaisemmat versiot -vaihtoehto. Jos haluat asentaa Acrobat DC:n Acrobatin aikaisempaa versiota poistamatta, poista valintaruudun valinta.

Jos samaan tietokoneeseen on asennettu sekä Acrobat X/XI että DC, jotkin työnkulut ja jaetut resurssit tai asetukset eivät kuitenkaan toimi Acrobatin aikaisemman version kanssa. Ne toimivat hienosti Acrobat DC:ssä.

X:n ja XI:n estetyt työnkulut, kun sekä X/XI että DC on asennettu

Kaikki PDF-tiedostojen luontityönkulut estetään Acrobat X:ssä ja XI:ssä, kun Acrobat DC on asennettu. Kun poistat Acrobat DC:n asennuksen, työnkulut alkavat taas toimia Acrobat X:ssä ja XI:ssä.

Mitä jaetuille resursseille/asetuksille tapahtuu, kun sekä X/XI että DC on asennettu?

• Yhteisessä ympäristössä on käytettävissä vain yksi Adobe PDF -tulostin, ja se on DC:n tulostin.
  • PDFMakers- ja Web Capture -lisäosat toimivat vain Acrobat DC:ssä.
  • 64-bittisen Windowsin kansiossa C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe ja 32-bittisen Windowsin kansiossa C:\Program Files\Common Files\Adobe olevat, versiokohtaisiin kansioihin tallentamattomat tiedostot jaetaan.
  • Mukautettujen töiden asetukset jaetaan.