Kun lisäät kommentin piirtotyökalulla Acrobat DC:ssä tai Acrobat Reader DC:ssä, ensimmäiseen kommenttiin ilmestyy raja.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman käyttämällä alla mainittua rekisteriavainta Windowsissa tai plist-tiedostoa macOS:ssä.

Rekisterin korjaaminen Windowsissa

1. Sulje Acrobat DC/Acrobat Reader DC, jos se on käynnissä.

2. Lataa ja tallenna asianmukainen tiedosto.

Lataa

3. Pura sisältö (.reg-tiedosto) työpöydälle.

4. Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet. Napsauta .reg-tiedostoa sitten hiiren kakkospainikkeella ja valitse Yhdistä.

Plist-tiedoston käyttö macOS-järjestelmässä

1. Sulje Acrobat DC/Acrobat Reader DC, jos se on käynnissä.

2. Lataa ja tallenna asianmukainen tiedosto.

Lataa

3. Pura sisältö (plist-tiedosto) työpöydälle.

4. Kopioi plist-tiedosto kansioon /Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences. Anna pyydettäessä Mac-ylläpitäjän salasanasi.