Paikallisen Office-sovelluksen lisäksi Acrobat DC käyttää Adobe Create PDF Online -palvelua Office-asiakirjojen muuntamiseen PDF-muotoon Mac OS -käyttöjärjestelmässä. IT-järjestelmänvalvojat voivat poistaa käytöstä vaihtoehdon, joka mahdollistaa muuntamisen verkkopalvelussa ja pakottaa Acrobatin tai Create PDF -lisäosan käyttämään PDF-tiedoston luomisessa paikallista Office-sovellusta.

Toiminnon lockdown-avain, jolla muuntaminen verkkopalvelussa poistetaan käytöstä Acrobatissa

Jos et halua käyttäjien näkevän verkkopalvelun kautta tapahtuvaa muuntamisen työnkulkua Acrobatissa, ohita se toiminnon lockdown-avainten avulla.

Avaimet  bToggleAdobeDocumentServices, bToggleServiceConversion
Datatyyppi Boolean (YES/NO)
Oletus EI.
Versio # Huhtikuu 2017 (Acrobat DC Continuous)
Loc-polku /Kirjasto/Asetukset/com.adobe.Acrobat.Pro.plist/Root/DC/FeatureLockdown/cServices/
Yhteenveto Määrittää, lukitaanko Acrobatin toiminto, joka sallii Acrobatin käyttää Create PDF Online -palvelua asiakirjojen muuntamiseen PDF-muotoon.
Tarkat tiedot

Mahdollisia arvoja ovat:

• NO: muunnos palvelun kautta on käytössä; Acrobat voi käyttää palvelua asiakirjojen muuntamiseen PDF-muotoon.
  • YES: muunnos palvelun kautta on poissa käytöstä; Acrobat voi käyttää paikallista sovellusta asiakirjojen muuntamiseen PDF-muotoon.

Poista käytöstä toiminto, joka mahdollistaa muuntamisen palvelun kautta, vain Office-lisäosasta

Seuraavassa on avaimet palvelun poistamiseen käytöstä Create PDF -lisäosasta:

• ToggleAdobeDocumentServices
  • ToggleServiceConversion

Vaiheet:

1. Siirry seuraavaan sijaintiin: /Käyttäjät/<user>/Kirjasto/Containers/com.microsoft.Word/Data/Kirjasto/Asetukset/

2. Avaa com.microsoft.Word.plist-tiedosto.

3. Luo uusi avain (yksi tai molemmat ylläolevista), jonka tyyppi on Boolean.

4. Anna arvoksi YES.