Office 2003 PDFMaker -ohjelmien tuen päättyminen (Acrobat)

Microsoft lopettaa Office 2003 -ohjelmistojen tuen 8. huhtikuuta 2014 (Windows XP -tuen yhteydessä). Jos haluat lisätietoja, käy osoitteessa http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows/end-support-help.

Vastaavasti Adobe lopettaa Office 2003:n PDFMaker -ohjelmien tuen Acrobat 11.x- ja Acrobat 10.x -versioiden osalta seuraavan neljännesvuosipäivityksen jälkeen (odotettavissa toukokuussa 2014).

Kehen tämä vaikuttaa, ja mitä muutos tarkoittaa?

Acrobat XI- ja Acrobat X -käyttäjät voivat edelleen käyttää Acrobat PDFMaker -ohjelmia Office 2003 -versiossa. Seuraavan neljännesvuosipäivityksen jälkeen Adobe ei kuitenkaan julkaise virhekorjauksia Office 2003:n PDFMaker-ohjelmiin. Lisäksi Adobe ei tarjoa teknistä tukea ongelmissa, jotka liittyvät Acrobatin käyttöön Office 2003 -ohjelmistoissa. Tämä käytäntö pätee lisäksi yritysasiakkaisiin, joilla on ylläpito-, päivitys- tai tukisopimus tai Adoben ylläpito-, päivitys- tai tukipalveluihin oikeuttava sopimus.

Entä jos tarvitsen apua?

Mahdolliset kysymykset voi lähettää Adoben Acrobat-foorumeille, joiden välityksellä saa ideoita yhteisön käyttäjiltä ja asiantuntijoilta.