Valittaessa Acrobatissa tai Readerissa Ohje > Tarkista päivitysten saatavuus, avautuu valintaikkuna. Valittaessa Asenna saadaan kuitenkin virhe 1602.

Ratkaisu

Poista ARM-kansio asianomaisessa hakemistopuussa.

Acrobat 9

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Acrobat\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\9.2

Reader 9

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Reader\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\9.2

Acrobat 8

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Acrobat\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\8.1

Reader 8

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Reader\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\8.1

Lisätietoja

Virhe 1602 ilmaantuu, jos ARM:in (Acrobat Refresh Manager) itsepäivityksen MSI-tiedostot puuttuvat Adobe Readerin Application Data -kansiosta.