Virhekoodi A12E5 Acrobat DC -asennuksen tai Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivityksen aikana

Kun asennat Acrobat DC -sovellusta tai päivität Creative Cloud -työpöytäsovellusta, näet seuraavan virhesanoman: ”Latausprosessissa näyttää olevan ongelma (Virhekoodi: A12E5)”.

Virhekoodi A12E5 Acrobat DC -asennuksen aikana

Virhe ilmenee asennusprosessin lataus- ja purkuvaiheen aikana.

Ratkaisu

Kokeile seuraavan asiakirjan ohjeita: Virhe A12E5 Creative Cloud -tuotteita asennettaessa.