Hidas muu kuin PostScript-tulostus

Hidas muu kuin PostScript-tulostus voi ilmetä, kun PDF-tiedostoon sisältyy järjestelmän ulkopuolinen kirjasin (Acrobat DC -versioissa, jotka on julkaistu tammikuussa 2016 tai sen jälkeen).

Muun kuin PostScript-tulostuksen aikana luoduissa PRN-tiedostoissa on kirjasimia, jotka on sisällytetty vektoreina kuvioiden sijaan, mikä johtaa tiedoston koon merkittävään kasvuun ja heikentää suorituskykyä.

Ratkaisu: Muokkaa rekisteriä tilapäisratkaisuna

Adobe yrittää ratkaista ongelman Microsoftin kanssa. Sillä välin voit tilapäisratkaisuna manuaalisesti säätää rekisteriä, jonka seurauksena otetaan käyttöön vanha API, jota Acrobatin tai Readerin aikaisemmat versiot käyttävät.

1. Avaa rekisteri siirtymällä Suorita-kohtaan (Windows-valikko + R), kirjoita regedit.exe ja valitse OK.

2. Toimi seuraavasti:

1. Riippuen asennetun tuotteen versiosta siirry oikeaan sijaintiin ja luo vastaava DWORD-tyyppinen avain (vain Wow6432Node, jos kyseessä on 64-bittinen tietokone).
    2. Luo avain FeatureState alla luetellussa sijainnissa. Oletuksena avainta ei ole.

Acrobat DC (Continuous):

• Avain: 4033257
    • Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState

Acrobat Reader DC (Continuous):

• Avain: 4033257
    • Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Acrobat Reader\DC\FeatureState

Acrobat DC (Classic - Acrobat 2015):

• Avain: 4033260
    • Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState

Acrobat Reader (Classic - Acrobat 2015):

• Avain: 4033260
    • Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Acrobat Reader\2015\FeatureState

Acrobat XI:

• Avain: 3919626
    • Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\11.0\FeatureState
  3. Vaihda arvoksi 0.

4. Käynnistä Acrobat tai Reader uudelleen.

Huomautus:

Kun käytät tilapäisratkaisua, jokaiselle tällaiselle PDF-tiedostolle, jonka käyttäjä tulostaa, luodaan ja lukitaan tilapäistiedosto. Tilapäistiedosto luodaan käyttäjän tilapäishakemistoon. Tiedostonimi on muotoa Z@xxx.tmp. Käyttäjät eivät voi poistaa tätä tiedostoa käynnissä olevan istunnon aikana. Sen poistamiseksi järjestelmä on käynnistettävä uudelleen.