Acrobat Reader DC tulostaa raitoja

Acrobat Reader DC tulostaa raitoja (mustia viivoja tai juovia) tekstin sijaan Windows 10 Anniversary Update -päivityksen jälkeen.

Huomautus:

Tämä ongelma vaikuttaa vain Acrobat Reader DC Continuous -versioon.

Ratkaisu : Päivitä Acrobat uusimpaan versioon

Ongelma on korjattu Acrobat DC:n ja Reader DC:n 10. tammikuuta 2017 julkaistussa versiossa. Tätä päivitystä käytetään automaattisesti kaikissa Acrobat DC:n ja Reader DC:n nykyisissä asennuksissa. Voit myös varmistaa, että sinulla on käytössä viimeisin korjaustiedosto Acrobat- tai Reader DC:n kohdasta Ohje > Tarkista päivitykset.

Tietoja julkaisusta: Julkaisutiedot | DC tammikuu 2017.