Acrobat Luo PDF -laajennuksella muunnetaan verkkosivuja PDF-muotoon. Tämän laajennuksen käyttöönotto lisää ohjelmaan Acrobatin PDF-luontityökalurivin sekä hiiren kakkospainiketta napsauttamalla esiin tulevaan pikavalikon, jossa voit muuntaa kokonaisia verkkosivuja ja linkkejä PDF-muotoon.

Voit ottaa Adobe Create PDF -laajennuksen käyttöön Firefoxissa seuraavasti:

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Tuo Firefoxin valikkorivi näkyviin Windowsissa painamalla Alt-näppäintä. Mac OS:ssä se on jo näkyvissä.

3. Siirry kohtaan Työkalut -> Lisäosat.

4. Lisäosien hallinta tulee näkyviin. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Laajennukset. Laajennus nimeltä Adobe Acrobat tulee näkyviin käytöstä poistettuna. Sen vieressä näkyy Ota käyttöön -painike (alla näkyvän kuvan mukaisesti).

Firefox-laajennukset PDF-laajennusta varten
  5. Napsauta Ota käyttöön -painiketta Adobe Acrobat – Luo PDF -laajennuksen vieressä.

6. Käynnistä Firefox uudelleen.

Luo PDF -laajennuksen työkalurivi ja pikavalikko ovat nyt käytettävissä (alla näkyvän kuvan mukaisesti). Niiden avulla voit muuntaa web-sisältöä PDF-tiedostoiksi.

Laajennus otettu käyttöön
Luo PDF -asetukset

Jos laajennustyökalurivi ei ole käytettävissä, toimi seuraavasti:

1. Valitse Firefoxin valikko > Muokkaa.

Firefoxin Muokkaa-asetus
  2. Vedä ja pudota Acrobat-laajennuksen kuva Lisää työkaluja ja ominaisuuksia -ruudusta Firefoxin valikkopaneeliin.

Vedä ja pudota Acrobat-laajennus vasemmasta ruudusta oikeaan ruutuun
  3. Valitse Lopeta muokkaus. Laajennustyökalurivi on nyt käytettävissä Firefoxin valikkopaneelissa.

Acrobat-laajennus Firefoxin valikossa