Meer informatie over wat u moet doen als InDesign CC niet kan worden gestart of vastloopt wanneer u probeert het Tekstgereedschap te gebruiken.

Probleem

Wanneer uw InDesign-document lettertypen met speciale tekens in de lettertypenaam gebruikt, kan InDesign vastlopen bij het starten van het programma of wanneer u het Tekstgereedschap gebruikt.

Probeer achtereenvolgens de volgende oplossingen. Stop wanneer u InDesign CC kunt starten of het Tekstgereedschap kunt gebruiken. Neem contact met ons op als u nog steeds problemen ondervindt.

InDesign bijwerken

Installeer de recentste InDesign CC-update via de Creative Cloud-desktoptoepassing of rechtstreeks vanuit InDesign CC.

InDesign bijwerken
InDesign CC bijwerken met behulp van de Creative Cloud-desktopapp

-of-

• Kies Help > Updates in InDesign CC.

Meld u af en weer aan bij Creative cloud

Wanneer u zich afmeldt, worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps en -services gedeactiveerd, waaronder InDesign, wat is gekoppeld aan uw Adobe ID op die computer. De apps zijn nog steeds op uw computer geïnstalleerd, maar zijn niet meer gekoppeld aan een geldige licentie. Meld u opnieuw aan om de licentie te activeren en InDesign en de andere Creative Cloud-apps te starten.

U kunt zich afmelden en weer aanmelden via de Creative Cloud-desktopapp. Of u kunt zich vanuit InDesign afmelden en weer aanmelden. Wanneer u zich afmeldt bij een Creative Cloud-app, deactiveert u alle Creative Cloud-apps die aan uw Adobe ID zijn gekoppeld op die computer.

Afmelden
Afmelden met behulp van de Creative Cloud-desktopapp

Problemen met lettertypen oplossen

Verwijder lettertypen met speciale tekens in hun naam, zoals Ithornët, of schakel deze lettertypen uit.

Mac OS

Gebruik de Selectieve opstartmodus (Windows) of Veilig opstarten (Mac OS)

Probeer InDesign CC te starten of gebruik het Tekstgereedschap terwijl Selectieve opstartmodus (Windows) of Veilig opstarten (Mac OS) actief is. Als de toepassing niet vastloopt, conflicteert software of een service op uw computer mogelijk met InDesign CC.