Indhold
Afhjælpning af en fejl, hvor der bedes om serienummer, når du åbner en Creative Cloud-app.
På denne side

Du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter et Creative Cloud-program. Meddelelsen er en fejl.  Creative Cloud-programmer kræver ikke serienumre.

Meddelelsen kan blive vist af flere grunde:

Prøv at løse problemet på én af følgende måder (1-6) i rækkefølge.

1. Log af Creative Cloud-medlemskabet, og log på igen

Når du logger af Creative Cloud og logger på igen, nulstilles kontooplysningerne.

Når du logger af, deaktiveres Creative Cloud-medlemskabet midlertidigt på computeren, så du ikke kan bruge dine apps. Du skal logge på for at aktivere medlemskabet igen. Derefter kan du bruge dine apps og tjenester som normalt.

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger.

Indstillinger panel
    3. Klik på Log af under Generelt. Der vises en advarsel. Bekræft, at du vil logge af.

Log af
    4. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, når du bliver bedt om det. Dit Creative Cloud-medlemskab er aktiveret igen.

Problemer? Du kan finde yderligere oplysninger i Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.

2: Kontroller faktureringsadressen

Kontrollér, at faktureringsadressen er korrekt, og at det er den samme adresse, som er knyttet til det kreditkort, der er registreret på kontoen.

1. Gå til adobe.com. Klik på Log på i menulinjen foroven, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode. Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn.

Log på
    2. Klik på Administrer konto i navigationsfeltet. Du kan blive bedt om at bekræfte din adgangskode.

Der vises en side for din Adobe ID-konto.

3. Klik på Kommunikation i den øverste fanelinje for at redigere adressen.

Siden Kommunikation
    4. Klik påRediger lige under adressen. Foretag de påkrævede ændringer i pop op-vinduet, og klik derefter på Gem.

3. Kontrollér betalingsoplysningerne

Der kræves gyldige betalingsoplysninger til medlemskabet. Hvis dit kreditkort er ugyldigt eller udløbet, vil Creative Cloud muligvis bede om et serienummer.

Hvis du ønsker at ændre det kreditkort, der er tilknyttet kontoen, eller opdatere dine betalingsoplysninger, skal du gøre følgende:

1. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID og adgangskoden.

2. Vælg Abonnementer og produkter > Redigering af betalingsoplysninger i vinduet Adobe-konto.

Du kan få mere detaljerede oplysninger i Administration af medlemskab og betalinger | Creative Cloud.

4. Bekræft din fødselsdato

Hvis fødselsdatoen mangler eller er ugyldig, kan det påvirke din mulighed for at bruge Creative Cloud.

1. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID og adgangskoden.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din fødselsdato og klikke på Opdater.

Hvis fødselsdatoen ikke accepteres, opfylder den angivne alder ikke kravene for at gøre dig berettiget til CC. Se: Fejl: Du er ikke berettiget til at anvende Creative Cloud.

3. Hvis du vil ændre din fødselsdato, skal du rydde browserens cache (du kan finde en vejledning i dokumentationen til browseren) og prøve igen. Du kan også prøve en anden browser. Du skal muligvis vente 24 timer, før du kan indtaste en ny fødselsdato.

5. Angiv sproget til internationalt engelsk

Hvis du har købt et abonnement, som kun er på engelsk, skal du sørge for, at engelsk (internationalt) er valgt som standardsprog i Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-skrivebordsappen.

Ikon for Creative Cloud-skrivebordsapp
      Hvis du ikke kan se Creative Cloud-ikonet, skal du muligvis lukke programmet. Du kan åbne det igen:
      • Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
      • Mac OS: Vælg Gå > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Du kan læse, hvordan man downloader Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen manuelt, i Creative Cloud-skrivebordsapp.

2. Klik på tandhjul-ikonet, og vælg Indstillinger.

Indstillinger panel
    3. Vælg Creative Cloud, og klik derefter på fanen Apps.

Vælg Creative Cloud, og vælg derefter fanen Apps
    4. Vælg Engelsk (internationalt) under App-sprog.

6. Fejlfinding af forbindelsesproblemer.

Computeren kan muligvis ikke oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere.

Du kan løse dette problem ved at prøve forslagene i "Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktivering og login."

Til toppen