Fungerer Adobe-programmer på Windows-computere med ARM-processor?

Adobe arbejder aktivt med at udvikle apps, der kører på Windows-computere med ARM-arkitekturbaserede processorer.

Er Adobe-programmer understøttet på Windows-computere med ARM-processorer?

Lightroom 4.1 kører indbygget på Windows-computere, der bruger ARM-processorer. Vi tester og optimerer andre apps til disse nye processorer.

Hvornår planlægger Adobe at frigive apps til ARM-enheder?

Lightroom er vores første app, der kører indbygget på Windows-enheder med ARM-processorer. Vi arbejder på at sikre, at vores apps kører indbygget på disse apps, men har endnu ikke udgivelsesdatoer for alle vores apps. Vi planlægger at frigive en dedikeret version af Photoshop i 2021.

Vi opdaterer dette dokument, når flere detaljer er tilgængelige.

Er der beta-apps, som jeg kan bruge?

I øjeblikket er en betaversion af Photoshop er tilgængelig med indbygget kompatibilitet. Få mere at vide om Photoshop og Windows ARM-processor kompatibilitet.

Vi opdaterer dette dokument, når flere betaversioner med indbygget kompatibilitet bliver tilgængelige.

Sådan installeres en betaversion

For at installere en beta-app skal du først installere betaversionen af Creative Cloud-computerappen.

1. Gå til Creative Cloud-webstedet. Din download begynder straks.

2. Følg instruktionerne på skærmen for at installere Creative Cloud-klientprogrammet.

3. I Creative Cloud-klientprogrammet under Apps > Kategorier, Vælg Beta-apps.  Installer derefter betaversionen af din app.

Beta-apps

Vil Adobe fortsætte med at understøtte Windows-computere med Intel- eller AMD-processorer?

Ja. Vi har ingen planer om at stoppe understøttelsen af Intel- og AMD-baserede systemer.

Spørg i brugerfora

Ask the community

Spørgsmål?  Du kan stille spørgsmål og få svar fra eksperter i vores forum Download og installer. I forummerne kan du frit spørge, dele og lære fra ligesindede i branchen.