Creative Cloud-klienten og Adobe CC 2019 og nyere apps gemmer bruger- og licensoplysninger i macOS Hovednøglering og Windows Legitimationsstyring.

I denne artikel beskrives forskellige løsninger på problemer, som appen kommer ud for, når den gemmer eller henter bruger- og/eller licensoplysninger i Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Problem med at hente eller gemme licensoplysninger

Adobe-apps skal gemme og hente licensoplysninger på din computer. Nogle gange kan en app ikke gemme eller hente disse oplysninger på grund af problemer i licenslageret på din computer.
Følg nedenstående trin for at løse problemet

macOS

1. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. Øverst til venstre under Nøgleringe, skal du klikke på logon.

Nøgleringsliste
  3. Hvis nøgleringen er låst, skal du klikke på ikonet for at låse den op.

Hvis nøgleringen er låst, skal du klikke på ikonet én gang for at låse den og derefter en gang til for at låse den op.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit kodeord for at låse eller låse op for nøglen.

Anmodning om adgangskode til nøglering
Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du logge af computeren og logge ind igen.

Windows

1. ÅbnTjenestestyring (tryk på Start og skriv Tjeneste).

2. På listen over Tjenester skal du højreklikke på Legitimationsstyring.

Legitimationsstyring
  3. Klik på Genstart.

Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du genstarte computeren.

Fjern certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content

Adobe-apps downloader Adobe-udstedte certifikater på din computer. Disse certifikater er nødvendige for, at Adobe-apps kan køre. Hvis disse certifikater er ugyldige, skal du fjerne Adobe-certifikater, der er downloadet på din computer.
Følg nedenstående trin for at løse problemet

Windows

1. Åbn Windows Certifikatstyring.

I dialogboksen Kør i Windows skal du skrive certmgr.msc og trykke på Enter.

2. I Certifikatstyring skal du vælge og slette alle certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content.

Fjern certifikater
  3. Genstart appen.

macOS

1. Åbn Hovednøglering (Finder > Gå > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering).

2. I venstre rude skal du klikke på logon under Nøgleringe og Certifikater under Kategori.

3. Fjern alle certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content.

Fjern certifikater
  4. Genstart appen.

Fjern Adobe User-certifikater og Adobe App-certifikater

Adobe-apps downloader Adobe-udstedte certifikater på din computer. Disse certifikater er nødvendige for, at Adobe-apps kan køre. Hvis disse certifikater er ugyldige, skal du fjerne Adobe-certifikater, der er downloadet på din computer.
Følg nedenstående trin for at løse problemet

Windows

1. Åbn Legitimationsstyring (Vælg Startknappen og skriv Legitimationsstyring) og gå til Windows Legitimationsstyring.

2. Slet alle certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App.

Fjern certifikater
  3. Genstart appen.

macOS

1. Åbn Hovednøglering (Finder > Gå > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering).

2. I venstre rude skal du klikke på logon under Nøgleringe og Sikre noter under Kategori.

3. Slet alle certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App.

Fjern certifikater
  4. Genstart appen.