Problemer med bruger- og licensoplysninger | CC 2019

Creative Cloud-computerappen og Adobe Creative Cloud 2019 og nyere apps gemmer bruger- og licensoplysninger i macOS Hovednøglering og Windows Legitimationsstyring.

I denne artikel beskrives forskellige løsninger på problemer, som appen kommer ud for, når den gemmer eller henter bruger- eller licensoplysninger i Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Problem med at hente eller gemme licensoplysninger

1. Åbn Tjeneste styring (tryk på Start og skriv Tjeneste).

2. På listen over Tjenester skal du højreklikke på Legitimationsstyring.

3. Vælg Genstart.

Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du genstarte computeren.

1. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. Vælg logon i øverste venstre hjørne.

Nøgleringsliste

3. Hvis nøgleringen er låst, skal du vælge ikonet for at låse den op.

Hvis nøgleringen er låst, skal du vælge ikonet én gang for at låse den og derefter en gang til for at låse den op.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit kodeord for at låse eller låse op for nøglen.

Anmodning om adgangskode til nøglering

Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du logge af computeren og logge ind igen.

Fjern Adobe Intermediate CA- og Adobe Content-certifikater

1. Åbn Windows Certifikatstyring.

I dialogboksen Kør i Windows skal du skrive certmgr.msc og trykke på Enter.

2. I Certifikatstyring skal du vælge og slette alle certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content.

Fjern certifikater

3. Genstart appen.

1. Gå til Finder > Gå > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. I venstre rude skal du vælge logon og Certifikater.

3. Slet alle certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content.

Annuller certifikater

4. Genstart appen.

Fjern Adobe User-certifikater og Adobe App-certifikater

1. Åbn Legitimationsstyring (Vælg Startknappen og skriv Legitimationsstyring), og gå til Windows Legitimationsstyring.

2. Slet alle certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App.

3. Genstart appen.

1. Gå til Finder > Gå > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. I venstre rude skal du vælge logon og Sikre noter.

3. Slet alle certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App.

Annuller certifikater

4. Genstart appen.