Hvis du er offline (ikke forbundet til internettet), og du får vist følgende dialogboks, når du starter en Creative Cloud 2019-app, skal du følge nedenstående fremgangsmåde for at løse dette problem.

Vi kan ikke bekræfte din abonnementsstatus

Vi kan ikke bekræfte din abonnementsstatus, fordi siden du sidst var online og tilsluttet til Adobes servere, er det lokale klokkeslæt på din computers ur uventet blevet ændret.  Såfremt du ikke selv bevist har ændret dato og klokkeslæt på computeren, skyldes dette normalt en automatisk tidssynkronisering via en ustabil wi-fi-forbindelse.

Løsning

På din computer skal du anvende en af følgende procedurer (baseret på dit operativsystem) for at forhindre, at computerens ur synkroniseres med internettiden og derefter starter programmet, mens du er online.

1. Åbn Systemindstillinger og vælg Dato og klokkeslæt.

2. Klik på Lås-ikonet i nederste venstre hjørne af dialogboksen.

3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Angiv dato og klokkeslæt automatisk, og klik på Gem.

4. Kontrollér, at du er online, og start derefter Creative Cloud 2019-appen igen.

1. Åbn Kontrolpanelet.

2. Klik på Klokkeslæt, sprog og område.

3. Gå til fanen Internettid.

4. Klik på Rediger indstillinger.

5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Synkroniser med en tidsserver på internettet.

6. Luk dialogboksen Indstillinger for synkronisering af klokkeslæt via internettet, og luk derefter dialogboksen Dato og klokkeslæt.

7. Kontrollér, at du er online, og start derefter Creative Cloud 2019-appen igen.

1. Åbn Kontrolpanelet.

2. Klik på Klokkeslæt, sprog og område.

3. Klik på Dato og klokkeslæt.

4. Gå til fanen Internettid.

5. Klik på Rediger indstillinger.

6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Synkroniser med en tidsserver på internettet.

7. Luk dialogboksen Indstillinger for synkronisering af klokkeslæt via internettet, og luk derefter dialogboksen Dato og klokkeslæt.

8. Kontrollér, at du er online, og start derefter Creative Cloud 2019-appen igen.

Bemærk:

Du kan slå synkronisering af computerens ur til, næste gang du er online.