Leren en inspiratie in de app

Hebt u nog niet eerder gewerkt met Illustrator? Ga dan naar het startscherm (Start) voor een handige verzameling leermaterialen.

Wanneer u Illustrator start, is het eerste scherm dat u ziet het startscherm, dat toegang biedt tot verschillende leermiddelen in de app. Deze leermiddelen helpen u de grondbeginselen van Illustrator onder de knie te krijgen en aan de slag te gaan met uw project. Een project kan bestaan uit een logo, pictogram, poster, flyer, brochure, vectorillustratie en meer.

Opmerking:

De inhoud van het startscherm wordt afgestemd op uw vertrouwdheid met Illustrator en uw Creative Cloud-lidmaatschap.

Deelvenster Leren: Zelfstudies op het web

Klik op het tabblad Leren om toegang te krijgen tot uiteenlopende stapsgewijze zelfstudies (met of zonder voorbeeldbestanden). Deze zelfstudies helpen u de concepten, workflows, tips en trucs te leren en te begrijpen.

Deelvenster Leren

More tutorials

Voor een volledige lijst met zelfstudies klikt u op Naar Adobe.com, onderin het deelvenster Leren.

Hebt u hulp nodig wanneer u werkt aan een document?

U kunt een zelfstudie raadplegen nadat u een document bent gestart. Klik op de volgende pictogrammen om te navigeren tussen het document en het startscherm.

Start: Hiermee wordt het startscherm geopend vanuit het document.

Startscherm

Terug: Hiermee wordt het document geopend vanuit het startscherm.

Knop Terug

Wilt u niet beginnen met een leeg canvas? We bieden diverse kant-en-klare sjablonen.

Om u te helpen snel een nieuw document te maken, is er in het startscherm een handige reeks documentvoorinstellingen beschikbaar voor populaire workflows zoals flyers, posters, visitekaartjes en brochures.

Documentvoorinstellingen

Join the conversation

Als u meer bronnen hebt die uw collega-ontwerpers kunnen raadplegen, deel deze dan in de Adobe Illustrator-community. We horen graag van u!