Finn ut hvordan du installerer, aktiverer og bruker Creative Cloud-applikasjoner på en ny datamaskin, selv om den forrige datamaskinen eller enheten din ikke er tilgjengelig lenger.

Merk:

Hvis du konfigurerer Creative Cloud for første gang, kan du se Laste ned Creative Cloud-applikasjoner.

Installere Creative Cloud-applikasjoner på en ny datamaskin

Klikk på ett av alternativene nedenfor avhengig av om den forrige datamaskinen du brukte abonnementet ditt på, er tilgjengelig eller ikke. Følg deretter instruksjonene.

Hvis den forrige datamaskinen er tilgjengelig

1. Logg av Creative Cloud for å deaktivere Creative Cloud-applikasjoner på den forrige datamaskinen din.

2. Logg på Adobe ID-kontoen din på den nye datamaskinen.

3. På den nye datamaskinen går du til katalogen for Creative Cloud-applikasjoner og laster ned applikasjonene du vil ha.

Nå kan du bruke Creative Cloud på den nye datamaskinen eller enheten.

use_creative_cloudnewcomputerdeviceavailable

Hvis den forrige datamaskinen ikke lenger er tilgjengelig

Hvis du ikke kan logge av Creative Cloud fordi datamaskinen eller enheten ikke lenger er tilgjengelig, må du deaktivere datamaskinen eller enheten fra kontosiden din slik det blir beskrevet nedenfor. Når datamaskinen eller enheten er deaktivert, er du logget av Creative Cloud. Du kan deretter logge på Creative Cloud på en annen datamaskin eller enhet.

For å deaktivere en datamaskin eller enhet som ikke lenger er tilgjengelig, gjør du følgende:

1. Gå til Adobe ID-kontoen din, og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

2. I Planer-delen klikker du på Administrer plan.

3. I Aktiverte enheter-delen (mot bunnen av siden) deaktiverer du enheten.

Ser skjermen annerledes ut? I land som håndteres av Digital River, Adobes partner innenfor e-handel, ser siden for administrering av planer annerledes ut og har andre alternativer. Hvis du klikker på Administrer plan og ikke ser delen Aktiverte enheter, kan du følge denne metoden for å logge av Creative Cloud-applikasjonene:

1. Prøv å logge på den nye datamaskinen eller enheten. Det vises en feilmelding om at aktiveringsgrensen er nådd.
    2. Velg Logg meg av alle andre datamaskiner eller enheter.
  4. Logg på Adobe ID-kontoen din på den nye datamaskinen.

5. På den nye datamaskinen går du til katalogen for Creative Cloud-applikasjoner og laster ned applikasjonene du vil ha.

Nå kan du bruke Creative Cloud på den nye datamaskinen.

Merk:

Hvis du installerer CC 2019-applikasjoner og allerede har aktivert dem på andre enheter, kan du logge av eksternt. Se Aktivering og deaktivering | CC 2019.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker problemer med aktivering og pålogging for Creative Cloud, kan du se Feilsøke problemer med Creative Cloud-aktivering.