Bruk nedlastingskoblingene i denne artikkelen hvis du trenger 32-biters versjonen av Photoshop for Windows for å få kompatibilitet med eldre plugin-moduler eller enhetsdrivere.

Merk:

Fra og med Photoshop CC 2019 (versjon 20.0) støttes ikke 32-biters versjonen av Windows lenger. Bruk tidligere versjoner av Photoshop for å få støtte med 32-biters drivere og plugin-moduler.

I 2014-versjonen av Photoshop CC 2018 installerer Creative Cloud den versjonen av Photoshop som er best egnet for Windows-operativsystemet:

• Hvis du har en 32-biters versjon av Windows, installer Creative Cloud 32-biters versjonen av Photoshop.
  • Hvis du har en 64-biters versjon av Windows, installerer Creative Cloud 64-biters versjonen av Photoshop.

For å optimalisere nedlastings- og installasjonstiden har ikke Adobe lenger både 64-biters- og 32-biters versjonen i samme installasjonsprogram.

Hvis du har en 64-biters versjon av Windows, vil ikke 32-biters versjonen av Photoshop være oppført eller tilgjengelig for nedlasting fra Creative Cloud-skrivebordsappen. Hvis du trenger 32-biters versjonen av Photoshop for Windows for å få kompatibilitet med gamle plugin-moduler eller enhetsdrivere, kan du laste ned 32-biters versjonen fra koblingene nedenfor.

Laste ned Adobe Photoshop (32-biters) for Windows

Adobe Photoshop CC 2018 (32-biters) for Windows

Språk Windows OS
Engelsk Last ned (1,43 GB)

Adobe Photoshop CC 2017 (32-biters) for Windows

Språk Windows OS
Engelsk Last ned (1,43 GB)

Adobe Photoshop CC 2015.5 (32-biters) Windows

Språk Windows OS
Engelsk Last ned (1,32 GB)

Adobe Photoshop CC 2015 (32-biters) Windows

Språk Windows OS
Engelsk Last ned (693 MB)

Adobe Photoshop CC 2014 (32-biters) Windows

Språk Windows OS
Engelsk Last ned  (693 MB)