De menuthema's ontbreken wanneer u een filmmenu aan uw project probeert toe te voegen. In de vervolgkeuzelijst met thema's wordt de lijst met menuthema's niet ingevuld.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, downloadt u de dvd-sjablonen en pakt u ze uit naar de volgende locatie:

Windows: C:\ProgramData\Adobe\Premiere Elements\16.0\Online

Mac: /Bibliotheek /Application Support/Adobe/Premiere Elements/16.0/Online

De lijst met menuthema's wordt nu weergegeven in de vervolgkeuzelijst met thema's.