Adobes prøvesoftware er tidsbegrænset, men har ellers det samme sæt af funktioner som den licenserede version. Nogle situationer kan forårsage, at prøveversionen udløber tidligt:

• Ændring af systemuret
  • Modificering af den eksekverbare fil
  • Tilknytning af et fejlfindingsprogram
  • Automatiserede virusscanninger

Prøveperioder kan ikke forlænges. Når en prøveversion udløber, skal du bruge et serienummer til at installere softwaren som en licenseret version.

Hvornår starter prøveperioden?

Prøveperioden starter, når appen bliver installeret for første gang. For Creative Cloud-apps er prøveperioden syv dage.

Bemærk:

Når du downloader en app som prøve, bliver appen installeret og startet automatisk. Din prøveversion starter også på samme tid.

For eksempel, hvis du downloader og installerer en Creative Cloud-app den første dag i måneden, men først begynder at bruge appen på den fjerde dag, udløber din prøveversion stadig syv dage fra den første dag.

Prøveperiode for Adobe Creative Cloud-apps

Jeg har et betalt abonnement, men jeg får vist en meddelelse relateret til en prøveversion

Hvis du har et betalt abonnement, men stadig får vist en meddelelse relateret til en prøveversion, kan du læse mere i Hvorfor beder Creative Cloud mig om at starte en prøveversion eller at købe nu, når jeg allerede har købt et abonnement?

Meddelelsen kan være en af følgende:

• Køb nu
  • Prøveabonnementet er udløbet
  • Start prøveperiode
  • Der blev ikke fundet noget abonnement
  • <nn> dage tilbage