Adobes prøvesoftware er tidsbegrænset, men har ellers det samme sæt af funktioner som den licenserede version. Nogle situationer kan forårsage, at prøveversionen udløber tidligt:

• Ændring af systemuret
  • Modificering af den eksekverbare fil
  • Tilknytning af et fejlfindingsprogram
  • Automatiserede virusscanninger
  • Forkerte brugerrettigheder
  • Ufuldstændig eller beskadiget installation
  • Prøveperioden overstået eller forsøgt brugt på en anden computer

Hvornår starter prøveperioden?

Har du indtastet dine betalingsoplysninger før start af prøveperioden?

Prøveperioden starter, når du klikker på knappen Start gratis prøveversion på produktsiden efter at have indtastet dine betalingsoplysninger.

Er du ikke blevet bedt om at angive betalingsoplysninger før prøveperiodens start?

Prøveperioden starter, når appen bliver åbnes første gang.

Jeg har et betalt abonnement, men jeg får vist en meddelelse relateret til en prøveversion

Hvis du har et betalt abonnement, men stadig får vist en meddelelse relateret til en prøveversion, kan du læse mere i Hvorfor beder Creative Cloud mig om at starte en prøveversion eller at købe nu, når jeg allerede har købt et abonnement?

Der kan vises forskellige meddelelser, f.eks.:

• Køb nu
  • Prøveabonnementet er udløbet
  • Start prøveperiode
  • Der blev ikke fundet noget abonnement
  • <nn> dage tilbage

Jeg kunne ikke bruge min prøveversion. Hvilke muligheder har jeg?

Prøveperioder kan ikke forlænges. I forbindelse med mange produkter konverteres prøveversionen automatisk til en betalt version ved hjælp af de betalingsoplysninger, du har angivet.

Adobe giver fuld returret til førstegangsabonnenter, hvis de annullerer abonnementet inden for 14 dage efter købet. Hvis du ikke kunne bruge prøveversionen, anbefaler vi, at du tegner et rigtigt abonnementet for at prøve softwaren af. Hvis du af en eller anden grund ikke vil fortsætte, kan du annullere abonnementet inden for de første 14 dage.